Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Zex88
dovlimir napisao:je li gledao ko prvi dan na Adidas EL turniru?
Trebalo bi da je Karaburac tamo..

Mnogo šugavi termini..
Korisnikov avatar
By dovlimir
Zex88 napisao:

Mnogo šugavi termini..
znam da ste vas dvojica najavili odlazak. nista cekamo Karaburca onda.
Korisnikov avatar
By Zex88
dovlimir napisao:
Zex88 napisao:

Mnogo šugavi termini..
znam da ste vas dvojica najavili odlazak. nista cekamo Karaburca onda.
Ja ću videti da u nedelju odem,nema teorije sutra(danas nisam mogao zbog posla).
Korisnikov avatar
By Karaburac
Gledao sam danas Zvezda-Alba, Mega-Neki Danci, Partizan-Kanarska akademija i vrlo malo Zemun protiv Italijana. Ukrakto kvalitet mnogo manji nego prosle godine, sve ekipe sem Zvezde su daleko slabije nego prosle godine po mom misljenju. Utisak dana su danski centri Larsen i broj 13 mislim da se Mitgard preziva ili tako nesto. Ta 13-ica decko je kao trokrilni ormar, nikad u svom zivotu nisam video klinca koji ima tolika ledja i rameni pojas, jezivo. Ne znam da li je ovaj mali Larsen burazer Larsena iz Manrese 94'? Lice mi i u licu i gradjom, interesantan igrac. Imaju Danci i finog pleja (broj 9), levoruk bas lepo igra, samo ga kolje nedostatak visine. Megom sam izuzetno razocaran, nema tu nekog potencijala. Proslogodisnja ekipa je bila duplo zanimljivija. Zemun sam suvise kratko gledao da bih dao neke ocene. Sto se Partizana tice, Glisic se povredio u prvoj cetvrtini, ali se kasnije vratio na teren. Nije se bas isticao na terenu, ali ne znam da li to da pripisem toj povredi zgloba na samom startu meca ili njegovoj stagnaciji, pa je zaista nezahvalno govoriti. Partizan kao i u seniorima, niti ima pleja niti ima centra :roll: Stanisic mali na pleju nije toliko los, ali fizicke mogucnosti su mu zaista mizerne. Sloba Jovanovic je glumio pleja kad ovaj ne bi bio na parketu, ali njegove organizatorske sposobnosti su ocaj. Ostatak ne vredi nesto ni spominjati, mozda malog Tanaskovica izdvojiti, ali zaista nisam odusevljen. Sloba Jovanovic je lider ekipe definitivno, brz sa loptom, lep skok sut, solidan prodor, ukratko receno dobar poenter. Sto se Zvezde tice, ocekujem da nadrkaju 30 razlike svaku ekipu. Mozda se neko sa njima moze drzati jedno poluvreme, ali na kraju ima sve da pregaze tempom. Ima timova koji imaju visoke igrace koji su mozda i impresivniji fizicki od Zvezdinih visokih, ali u spoljnoj liniji mislim da niko ne moze ni izbliza da im parira.

PS Marko Bordas iz Zvezde je najgori igrac kojeg sam uzivo gledao, znam da je ruzno tako reci za dete, ali zaista je istina.
Korisnikov avatar
By Lepus
@Karaburac

Koliko sam skontao iz statistike, Zvezdina prva petorka je: Radanov, Aranitovic, Stojanovic, Simanic i Miladinovic. Grijesim li? I ko u toj postavi igra na playu?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Stigao sam tek na drugo poluvreme jer sam se uspavao, u principu ono sto sam gledao Radanov je organizovao napade. Inace, kada sam stigao bilo je 10 razlike za Zvezdu, ali su ih u drugom poluvremenu bukvalno pregazili. Po meni Popovic igrao bolje od Miladinovica, mada je Miladinovic imao jedno bas brutalno kucanje. Aranitovic ih je pojeo u odbrani i tranziciji. Simanic u drugom igrao vrlo malo, vise igrali Kenic i Radovic.
By Tiho
Bojdo napisao:Zvezda baš brutalna, druga utakmica 51 razlika!

http://www.adidasngt.com/u18/game-cente ... ncode=JT14
Vidim razigrao se i Simanic u drugoj utakmici - 21 poen, 9 skokova i 3 blokade. Svi su uspeli da igraju balansirano ali to je sigurmo zato sto je bilo 50+ razlike :D Stvarno ovo takmicenje nije fer...morali su da dodju u punom sastavu :dance:
Poslednja izmena od Tiho u Sub Feb 28, 2015 5:26 am, izmenjeno 1 put ukupno.
By Bojdo
U drugoj utakmici Pecarski dobio 11 minuta. Moram pohvaliti Zemun i način kako rade sa njim , tako se pravi projekat za primjer mnogima!
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 364
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]