Gledao sam danas Zvezda-Alba, Mega-Neki Danci, Partizan-Kanarska akademija i vrlo malo Zemun protiv Italijana. Ukrakto kvalitet mnogo manji nego prosle godine, sve ekipe sem Zvezde su daleko slabije nego prosle godine po mom misljenju. Utisak dana su danski centri Larsen i broj 13 mislim da se Mitgard preziva ili tako nesto. Ta 13-ica decko je kao trokrilni ormar, nikad u svom zivotu nisam video klinca koji ima tolika ledja i rameni pojas, jezivo. Ne znam da li je ovaj mali Larsen burazer Larsena iz Manrese 94'? Lice mi i u licu i gradjom, interesantan igrac. Imaju Danci i finog pleja (broj 9), levoruk bas lepo igra, samo ga kolje nedostatak visine. Megom sam izuzetno razocaran, nema tu nekog potencijala. Proslogodisnja ekipa je bila duplo zanimljivija. Zemun sam suvise kratko gledao da bih dao neke ocene. Sto se Partizana tice, Glisic se povredio u prvoj cetvrtini, ali se kasnije vratio na teren. Nije se bas isticao na terenu, ali ne znam da li to da pripisem toj povredi zgloba na samom startu meca ili njegovoj stagnaciji, pa je zaista nezahvalno govoriti. Partizan kao i u seniorima, niti ima pleja niti ima centra

Stanisic mali na pleju nije toliko los, ali fizicke mogucnosti su mu zaista mizerne. Sloba Jovanovic je glumio pleja kad ovaj ne bi bio na parketu, ali njegove organizatorske sposobnosti su ocaj. Ostatak ne vredi nesto ni spominjati, mozda malog Tanaskovica izdvojiti, ali zaista nisam odusevljen. Sloba Jovanovic je lider ekipe definitivno, brz sa loptom, lep skok sut, solidan prodor, ukratko receno dobar poenter. Sto se Zvezde tice, ocekujem da nadrkaju 30 razlike svaku ekipu. Mozda se neko sa njima moze drzati jedno poluvreme, ali na kraju ima sve da pregaze tempom. Ima timova koji imaju visoke igrace koji su mozda i impresivniji fizicki od Zvezdinih visokih, ali u spoljnoj liniji mislim da niko ne moze ni izbliza da im parira.
PS Marko Bordas iz Zvezde je najgori igrac kojeg sam uzivo gledao, znam da je ruzno tako reci za dete, ali zaista je istina.
I kad ne budes prvi ti...