Stare teme
By luki
Karaburac napisao:Slazem se, ali Kaplanovic nije odigrao ni jednu utakmicu cele sezone, malo je nezahvalno stavljati ga u isti kontekst sa igracima koji imaju ozbiljne uloge u svojim ekipama.
Ja sam ga naveo kao potencijalnu perspektivu da ne bude kao sa Bjelicom/mada on nije takav prospekt/ a opet nikada se nezna,za svaki slucaj treba ga pozvati da zna momak od 209 da se racuna na njega pa neka otpadne.
Korisnikov avatar
By djokonda
Moj tim:

Rebić, Jaramaz, R. Đoković
Gudurić, Pušica
Zagorac, Lazarević, Davidovac
Tejić, Jovanović
Ristić (Šalić), Vučetić

Svesno bih išao sa četiri visoka jer su sva četvorica oko 210cm i mogu da odigraju po potrebi peticu, dok bi mi Davidovac igrao point forward u small ball postavi i tu bi mogao missmatch da se pravi...nešto poput Bjelice u A timu. Na pleju smo najtanji u ovom godištu...Rebića bih vodio jer mi je nekako najpouzdaniji šuter tu, Jaramaz je atleta i igrač za promenu tempa, a Đoković perspektivan kombo bek. Ovde bi lepo legao dobar pnr plej ali ne znam takvog u 95. i 96...Pašajlića nisam gledao, a Peno bolje da igra U18 jer je isto valjda kvalifikaciono za U19 SP 2016.

EDIT: Jbg, sada sam skapirao da se U19 igra ove godine. Onda umesto R. Đokovića, Lazarevića i Vučetića, Pašajlić, Rakićević/Đukanovića i Apić/Kaplanović/Veljković.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Sad sam video sta si otkucao u editu jer sam taman krenuo da te pitam otkud to da si ubacio igrace 96'. Nego, kog si Jovanovica stavio na cetvorku? Nikola Jovanovic je 94'.
Korisnikov avatar
By djokonda
Karaburac napisao:Sad sam video sta si otkucao u editu jer sam taman krenuo da te pitam otkud to da si ubacio igrace 96'. Nego, kog si Jovanovica stavio na cetvorku? Nikola Jovanovic je 94'.
Njega...zajebao se. Onda Davidovac na 4...i ubaciti dvojicu od trojice Kaplanović/Apić/Veljković. Ionako bi mi ideja bila da 90% minuta na 4 i 5 iznesu Davidovac, Tejić i Ristić.
By luki
Ovih cetrnaest je sasvim dovoljno za sastav dominantne ekipe:
Rebic,Jaramaz,Nikolic/USA/
Pusica,Guduric,
Zagorac,Davidovac,Bursac,
Tejic,Apic,Kaplanovic
Ristic,Salic,Jokic
By Jo.
1) Jaramaz (Mega), Nikolic(USA), Pusica (USA)
2) Guduric (FMP), Djukanovic (FMP)
3) Zagorac (Mega), Davidovac (Vrsac)
4) Tejic (Zvezda), Rakicevic (Metalac), Apic (Vrsac)
5) Ristic (USA), Salic (Spars)
Korisnikov avatar
By Karaburac
Rakicevic je definitivno 3... Meni je Zagorac ok da bude na 3, slazem se da moze i na 2, ali mislim da mu ni 3 ne bi nista smetalo.
Korisnikov avatar
By dovlimir
ko je ovdje pominjao nogobulj za Mijatovića? stručnjak izgleda ostaje selektor:

Mlada selekcija: Dejan Mijatović
Najveće nade srpske košarke, mladu reprezentaciju sa klupe će predvoditi Dejan Mijatović, trener naših brojnih klubova. Pred njim je Evropsko prvenstvo u italijanskom gradu Linjanu od 7. do 19. jula.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]