Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Lucky
Zex88 napisao:Federer je imao tu sreću(njegovu genijalnost ne sporim),da igra u periodu kada je jedna generacija odlazila,a druga se tek pojavljivala..

Pa je on dobar period karijere peglao Hjuita,Rodika,Safina.. Dolaskom Nadala,Novaka i Mareja se to menja..
Od 2008 pa do sada,Rodžer je uzeo 5 od 17 svojih GS..
Rafa ima 11 od 2008,Novak 8,Endi 2..
Apsolutno se slazem.
Sa druge strane, Nadal je gromada od igraca i psihicki i fizicki, ali ima manu da njegov stil igre prosto unistava tijelo i izaziva mnogo povreda. To sto se do sad nije mnogo povrijedjivao moze samo da zahvali fantasticnoj pripremljenosti, ali tome kad tad mora doci kraj.Federera bas i ne volim, ali je najelegantniji teniser i sa svojim stilom igre se nije skoro uopste povrijedjivao tokom karijere i moci ce da igra vrhunski tenis vjerovatno duze i od Nadala i od Dokovica.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Heisenberg napisao:To ti kazem, zato je Nadal neko ko je za sada po meni najbolji, plus ce ga vrlo verovatno stici po broju slemova, a ima i nesto sto Federer nema, Olimpijsko zlato u singlu, a svi vrlo dobro znamo ko je Nadalov Nemesis... :D Pitanje je npr koliko bi i veliki Sampras imao titula da je igrao u ovoj eri.
+1
Nadal ima pozitivan omjer sa svim igračima sa kojima je igrao više od jednom. Najuspješniji tenisač ikada već sada po dosta analiza.

Rafa je meni osobno ultimativni sportaš,kakav natjecatelj, najdraži sportaš uopće.

Trenutno je novak bez sumnje najbolji igrač na svijetu.

Kad smo već na temi tenisa,moje prve i najveće ljubavi, moram napisati kako je ipak najmoćniji igrač ikad DAVID NALBANDIAN, manu ginobilli među tenisačima, bog otac, umjetnik.nije rezultatski ni blizu, nema GS, slaba glava, pivski stomak, ali ako je on 100% fokusiran nitko ga nije mogao dobiti. Ni federer ni rafa ( nole se kasnije pojavio) nevezano za podlogu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Sad mi je još draže što ga je opeglao..
Zamisli Novak je kao simulirao povredu pa ga je to izbacilo iz ritma,pa je on od 2-0 u trećem dozvolio seriju 12-1..

Ne znam da li se neko više previja on pirgavog na celom turu kad gubi..Mrš.http://mondo.rs/a766626/Sport/Tenis/End ... vrede.html
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Marej treba da ljubi stope Djokovicu jer je zahvaljujuci njemu osvojio jedini GS u svojoj karijeri. I to da nije Britanac nikada ne bi ni osvojio.
Nadam se da ce naslednik Djokovica biti moj drugar iz detinjstva i komsija Aleksa Lazarevic koji je trenutno najbolji teniser u Srbiji do 16 godina. Ove godine krece da igra za juniore do 18 godina.
By objektivni_navijac
Novak Djokovic now has 50 wins in the Australian Open. Only Roger Federer (74) and Stefan Edberg (56) have more
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Federera i Samprasa je stil igre sacuvao od povreda i zato su najuspesniji po broju nedelja na prvom mestu i gs titulama to je pravi tenis jednostavan a ne an liniju pa prebacuj do ujutru :mrgreen: . Nadal je mozda osvojio sve velike turnire ali odigra godinu dana pa ga nema 6 meseci
By objektivni_navijac
meni je djelovalo da nakon mononukleoze, nismo gledali dominatnog Federera više...
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Gledam Toptenis i vidim da se ladno Vojislava Lukic vratila tenisu i evo je u reprezentaciji.. Ko ne zna njenu karijeru,evo je u kratkim crtama..

Slika
Slika
Slika
Slika
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 186
KK Partizan 2026/27.