Prebacio sam ovde, ako nemate ništa protiv.
Pink Panther napisao:Mikoni napisao:Na stranu razlika u klasi, ali ako bih ga poredio s nekim od velikih igraca s ovih prostora, i ja bih prvo rekao da podseca na Kukoca. nesto najblize njemu sto imamo na ovim prostorima. Naravno, Kukoc je Kukoc.
Procitao sam jedan zanimljiv pdoataka negde: Kukoc je sto metara trčao za manje od 11 sekundi. Covek je bio zivotinja s jebenom tehnikom.
Ipak, jedva cekam da vidim Bjelicu u NBA. Siguran sam da ce se jako fino snaci.
Igrao do 16 godine za kadete hajduka nogomet , te bio stolnoteniski prvak Hrvatske kao junior, pobijedivši zorana primorca ( osvajača olimpijske medalje 1988 u seoulu).
...u reprezentaciji redovno najbolji u skoku u dalj, troskoku, bacanju medicinke iz auta, trbušnjacima...
Sećam se jednog novinskog intervjua sa kondicionim trenerom reprezentacije, tamo negde '87. Pričao je kako su radili nekakva testiranja snage i atletskih predispozicija igrača, kroz neke, recimo,
nekošarkaške discipline.
Na pitanje novinara: "I, kakvi su rezultati? Ko je najveći 'Rambo' među našim košarkašima?", ovaj je odgovorio:
"Nećete verovati, ali - Toni Kukoč!"
Treba podsetiti, zbog ovog "nećete verovati", kako je Toni izgledao u to doba:
Horog i Faul, hvala za priču o Plećašu

. Faul bi mogao i da ga pozdravi kad ga sretne

When I'm dead I'll be dead a long time, but the wines so pleasing and so sublime.