То сам провалио, него хтедох да те питам: One only needs to have a friendly reputation with one of the factions to earn the leaders trust, which is essentially one side mission that allows the player to choose which faction to side with. To earn a leader's trust while attempting to obtain the A Man of Balance achievement, 2 of these 3 quests must be completed favoring them: Turning in Flint to them, assisting Yar at Kopachi (Freedom), or getting them to dispatch a squad to guard the scientist's bunker.
Ово болдовано ми није баш најјасније, не капирам шта са тим?
А и онај Овл, када ми задао задатак за оне детекторе или шта већ, што треба онима да дам у оном бункеру, није ми дао ништа, него то да нађем, а немам појма где да тражим?
Eдит: Када не знаш, читај. Сазнао сам где да нађем детекторе. Такође сам открио и да је онај лик убио ону двојицу, и исценирао да изгледа као да су они бладсакери. Добио сам ачивмент детектив због тога. Е сада, оно што си ми ти рекао за лика, то није био Морган, већ неки Сплинтер, који нема никакав Пда код себе, већ ми је само открио да га је неко ту оставио. Онда када сам отишао у ону кућу, ту се Флинт мангупирао са причом о Кверију, ја га стартујем и кажем му да знам ко је, и онда опет нешто исприча он, за шта сам ја већ знао, и онда сам у Затон-у рекао Гонти који ми је задао мисију да га пронађем, и то сам извршио. И сазнао сам за Моргана
У, које лудило за Моргана, провалих тек сада до краја. Морам да нађем 3 она детектора, да однесем код оних научника у базу, дам оном, он ће да ми да 3 Сварог детектора, онда их ја вратим оном Овл-у, он ми даје један као захвалност, само са њим упаљеним, могу да пронађем аномалију, онде поред Јатова где се чују они фрагменти радио преноса, и ту ћу да нађем овог генерала, који има тај Пда, који мени треба, па онда опет да га однесем Овл-у, да добијем онај Ачивмент, и да коначно могу ове да убацим у Фридоме, шта је игрица јбт
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!