Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By Nikola44
piksi napisao:Zare je doveo u Vizuru i najboljeg igraca BKK Radnicki Nikolu Jancica.
Koji inace nije nista posebno, izuzeto tro lm igrac velike snage zbog koje je trenutno solidan samo, nikako dobar ili zanimljiv za neku perspektivu....
Korisnikov avatar
By Lepus
Spominjalo se na Zvezdinim forumima pojacanje u mladjim kategorijama. Apsolutno nemam predstavu sta ce nama ovaj igrac. Gledao sam ga par put, na mene nikakav utisak nije ostavio. Jos jednom do izrazaja dolazi nasa organizacija u mladji kategorijama. Dovedi sve sto iole lici na kosarkasa pa mozda po zakonu vjerovatnoce jedan i postane seniorski igrac za Zvezdu.
By Nikola44
Kapetanovic je solidan igrac za mk.... Timski igrac koji radi posao i igra dobru odbranu, ali nista vise od toga.... Skoro da ne postoje sanse da postane dovoljno ozbiljan igrac za prvi tim....
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Lepus napisao:Spominjalo se na Zvezdinim forumima pojacanje u mladjim kategorijama. Apsolutno nemam predstavu sta ce nama ovaj igrac. Gledao sam ga par put, na mene nikakav utisak nije ostavio. Jos jednom do izrazaja dolazi nasa organizacija u mladji kategorijama. Dovedi sve sto iole lici na kosarkasa pa mozda po zakonu vjerovatnoce jedan i postane seniorski igrac za Zvezdu.
Mislis na FMP. Posto ni jedan od nasih klinaca nikako da zaigra za Zvezdu. Svi igraju samo za b tim tj. za FMP. Nikola Jankovic je bio vodja te ekipe pa je pobegao, Cvetkovic na pozajmici, pitanje dal cemo ga i vratiti, Rebic ne dobija sansu, Tejic u prvom timu greje klupe, a Kalinic igra 4, bolje da je i on u FMP-u jer bi makar igrao seniorsku kosarku, Kaplanovic ne dobija sansu, Cvorovic i Guduric su i dalje u FMP-u jer igra netalentovani Dangubic i preplaceni Dzenkins. Ne mogu da verujem da radije imamo u svom timu Dangubica koji kao ima neke atletske osobine, a ne moze ni u bazen da pogodi, a Guduric ne igra.
By Moneymaker
MILOS OBILIC napisao:
Lepus napisao:Spominjalo se na Zvezdinim forumima pojacanje u mladjim kategorijama. Apsolutno nemam predstavu sta ce nama ovaj igrac. Gledao sam ga par put, na mene nikakav utisak nije ostavio. Jos jednom do izrazaja dolazi nasa organizacija u mladji kategorijama. Dovedi sve sto iole lici na kosarkasa pa mozda po zakonu vjerovatnoce jedan i postane seniorski igrac za Zvezdu.
Mislis na FMP. Posto ni jedan od nasih klinaca nikako da zaigra za Zvezdu. Svi igraju samo za b tim tj. za FMP. Nikola Jankovic je bio vodja te ekipe pa je pobegao, Cvetkovic na pozajmici, pitanje dal cemo ga i vratiti, Rebic ne dobija sansu, Tejic u prvom timu greje klupe, a Kalinic igra 4, bolje da je i on u FMP-u jer bi makar igrao seniorsku kosarku, Kaplanovic ne dobija sansu, Cvorovic i Guduric su i dalje u FMP-u jer igra netalentovani Dangubic i preplaceni Dzenkins. Ne mogu da verujem da radije imamo u svom timu Dangubica koji kao ima neke atletske osobine, a ne moze ni u bazen da pogodi, a Guduric ne igra.

Tako bih volio da kod ljudi postoji neko dugme za print onoga što nam se vrzma po glavi..U tvom slučaju bi to bilo zanimljivo štivo 100%..Evo,3 puta sam pročitao ovo boldovano i ubio me Bog ako sam shvatio šta si želio da kažeš..Nego,lako ćemo za mene,da li ti znaš šta si želio da kažeš ovom konstatacijom,baš me zanima?
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 364
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]