- Sre Okt 22, 2014 12:52 pm
Zare je doveo u Vizuru i najboljeg igraca BKK Radnicki Nikolu Jancica.
piksi napisao:Zare je doveo u Vizuru i najboljeg igraca BKK Radnicki Nikolu Jancica.Koji inace nije nista posebno, izuzeto tro lm igrac velike snage zbog koje je trenutno solidan samo, nikako dobar ili zanimljiv za neku perspektivu....
2010- polufinale, 2014- finale, 2019- titula
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
I kad ne budes prvi ti...
Lepus napisao:Spominjalo se na Zvezdinim forumima pojacanje u mladjim kategorijama. Apsolutno nemam predstavu sta ce nama ovaj igrac. Gledao sam ga par put, na mene nikakav utisak nije ostavio. Jos jednom do izrazaja dolazi nasa organizacija u mladji kategorijama. Dovedi sve sto iole lici na kosarkasa pa mozda po zakonu vjerovatnoce jedan i postane seniorski igrac za Zvezdu.Mislis na FMP. Posto ni jedan od nasih klinaca nikako da zaigra za Zvezdu. Svi igraju samo za b tim tj. za FMP. Nikola Jankovic je bio vodja te ekipe pa je pobegao, Cvetkovic na pozajmici, pitanje dal cemo ga i vratiti, Rebic ne dobija sansu, Tejic u prvom timu greje klupe, a Kalinic igra 4, bolje da je i on u FMP-u jer bi makar igrao seniorsku kosarku, Kaplanovic ne dobija sansu, Cvorovic i Guduric su i dalje u FMP-u jer igra netalentovani Dangubic i preplaceni Dzenkins. Ne mogu da verujem da radije imamo u svom timu Dangubica koji kao ima neke atletske osobine, a ne moze ni u bazen da pogodi, a Guduric ne igra.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
MILOS OBILIC napisao:Lepus napisao:Spominjalo se na Zvezdinim forumima pojacanje u mladjim kategorijama. Apsolutno nemam predstavu sta ce nama ovaj igrac. Gledao sam ga par put, na mene nikakav utisak nije ostavio. Jos jednom do izrazaja dolazi nasa organizacija u mladji kategorijama. Dovedi sve sto iole lici na kosarkasa pa mozda po zakonu vjerovatnoce jedan i postane seniorski igrac za Zvezdu.Mislis na FMP. Posto ni jedan od nasih klinaca nikako da zaigra za Zvezdu. Svi igraju samo za b tim tj. za FMP. Nikola Jankovic je bio vodja te ekipe pa je pobegao, Cvetkovic na pozajmici, pitanje dal cemo ga i vratiti, Rebic ne dobija sansu, Tejic u prvom timu greje klupe, a Kalinic igra 4, bolje da je i on u FMP-u jer bi makar igrao seniorsku kosarku, Kaplanovic ne dobija sansu, Cvorovic i Guduric su i dalje u FMP-u jer igra netalentovani Dangubic i preplaceni Dzenkins. Ne mogu da verujem da radije imamo u svom timu Dangubica koji kao ima neke atletske osobine, a ne moze ni u bazen da pogodi, a Guduric ne igra.