Korisnikov avatar
By The Answer
Gale napisao:The Answer - Jel' stoji ovaj Karaburov princip određivanja rasta cene od 4:1 i da li se boduju pobeda/poraz?
Stoji.

Pobednik dobija bonus, 10%.

Max rast i pad cene po kolu je 15%, a tabele o kojoj je pricano gde se moze videti koliko kom igracu treba u tom kolu za pad/rast nema, nikada nije bilo i nece ni biti na sajtu elfc.
By surda
marvel napisao:Jos 4 dana do pocetka Evrolige, jel se pravi liga?
Davno napravljena:
Gaja napisao:Napravio sam ligu:
[hidden]naziv: kosarkars
sifra: oploditelji[/hidden]
Korisnikov avatar
By Gale
Priključiću se do večeras, tim mi je skoro gotov. Treba mi mala pomoć, jer statistiku EL nisam pratio u životu, pa u principu često nemam predstavu kakve indekse igrač može da nabije. Tim sam uglavnom formirao kao balkansku koloniju + par igrača čije mogućnosti otprilike mogu da pogodim na osnovu EP ili SP izdanja.

E, međutim: Koliko je razumno uzeti A. Đentilea za cenu od 68 k? Ili D. Drejpera za ispod 40k? Ima li to nekog indeksnog rezona ili su te ideje totalno nebulozne?
Uzeo bih Đentilea jer želim ponekog umetnika u timu, a negde sam čuo da će on biti prva opcija Armanija ove godine.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja sam uzeo neke Amere iz trulih ekipa cisto jer oekujem da ce da forsiraju kao blesavi :D Iskreno, od ovog fantazija ne ocekujem bas nista.
Korisnikov avatar
By miki
jel moze neko da mi posalje link od nase privatne lige jer ja ne mogu da je nadjem kad udjem u "privates leagues".
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 31

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]