Stare teme
Stiglitz napisao::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uto Sep 09, 2014 4:34 pm
Stiglitz napisao:Kako ide ona teoriija tesko je jedan tim pobediti dva puta na istom sampionatu. :think:
Znaci dobijamo Brazil Spanci gube od Francuske, pa mi dobijamo Francusku a sa Amerikama sta bude :lol:
Nekim cudom ovo se naslo i na mom fb profilu(:) )... svaka cast! :)
Korisnikov avatar
By Antoine
BogdanB napisao:Sto Lovernj nije igrao?
Počeo je, ali kada su upali u kanal više su se orijentisali na igru spolja pa je Diaw bio na četvorci, uz njega i Gelabale, Pietrus se menjao sa Gobertom na pet, ukratko, igrali su smal ball bez prave petice sa strech četvorkama koje mogu da pogode spolja i razvuku našu odbranu. Lovernj nije imao šta da traži u takvoj postavi jer teško da je mogao da sačuva Braduljicu i Krstića, a kao napadačka četvorka je ipak mnogo slabiji od Diaw-a.
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Salvatore Guliano napisao:
Stiglitz napisao::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uto Sep 09, 2014 4:34 pm
Stiglitz napisao:Kako ide ona teoriija tesko je jedan tim pobediti dva puta na istom sampionatu. :think:
Znaci dobijamo Brazil Spanci gube od Francuske, pa mi dobijamo Francusku a sa Amerikama sta bude :lol:
Nekim cudom ovo se naslo i na mom fb profilu(:) )... svaka cast! :)
Prepisujes :naughty: :lol:
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Od srca zelim Francuzima da uzmu bronzu. Zasluzili su.
Izbacili su Spance, sinoc su odigrali sjajnu utakmicu i ucinili to polufinale epskim, a uz to uspeli da ostanu sportska gospoda. Kapa dole.
Korisnikov avatar
By Gale
Pošto su izbacili Špance i iscedili se protiv nas, Francuzi su danas dobili Litvance, ni 24 sata posle polufinala. Kolika je samo to snaga...Svaka im čast :clap: :clap: :clap:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Najgore od svega sto imam osecaj da ce moroni iz FIBA ovaj njihov podvig okarakterisati kao ''dokaz'' da njihovom sistemu takmicenja nista ne fali :doh:
  • 1
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 129

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]