Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika

Korisnikov avatar
By Zex88
1.Pol,Rouz,Vestbruk,Vilijams
2.Kobi,Vejd,Entoni
3.Lebron,Durant,Dzordz
4.Grifin,Stodomajer,Garnet,Dankan
5.Haurad,Cendler,Oldridz,Bajnam
Ovo su najbolji igraci Nba lige,ovo su vrhunski igraci po meni,tj jedini vrhunski igraci u Nba ligi
edit:Kari je cirkuzant od igraca,da ga cuva Lebron ne bi mogao da sutne a ne da da kos.Ovakvih 10 poteza je imao Vujanic po utakmici a ovaj nesretnik sto je usao jedan put u plej of za 10 g igranja za celu sezonu.
Korisnikov avatar
By Zex88
grobar sa kosova napisao:1.Pol,Rouz,Vestbruk,[glow=red]Vilijams[/glow]
2.Kobi,Vejd,Entoni
3.Lebron,Durant,Dzordz
4.Grifin,[glow=red]Stodomajer,Garnet,[/glow]Dankan
5.Haurad,[glow=red]Cendler[/glow],Oldridz,[glow=red]Bajnam[/glow]
Ovo su najbolji igraci Nba lige,ovo su vrhunski igraci po meni,tj jedini vrhunski igraci u Nba ligi
edit:Kari je cirkuzant od igraca,da ga cuva Lebron ne bi mogao da sutne a ne da da kos.Ovakvih 10 poteza je imao Vujanic po utakmici a ovaj nesretnik sto je usao jedan put u plej of [glow=red]za 10 g igranja za celu sezonu.[/glow]
Sto volim kad se javno blamiras,10 godina.. :D
Ovi crveni ne bi trenutno mogli da predju pola..
Deron Vilijam i Tajson Cendler ne bi mogli da predju pola?Vilijams je mozda i najbolji plej u Nba ligi a Cendler vrhunski defanzivac,ima nesrecu sto igra sa onim nesrecnicima koji ne igraju odbranu uopste i ne moze covek sam da krpi celu odbranu.Sto se tice klipa utakmica se igrala 2 dana posle nove godine,dakle totalno nebitna utakmica!Ako je Kari vrhunski igrac zasto nikad nista u zivotu nije uradio sa Golden stejtom,jedan put je usao u plej of i odmah ispao.Bitno je da ti napises da se neko blamira i to po automatizmu bi trebalo da bude tako kako ti napises!Sta zelis da postignes ovim sa Karijem nije mi jasno?Mozda ti je neki ljubimac ali ono sto on izvodi mene podseca vise na Harlem Globetroterse nego na ozbiljnu kosarku.Totalno nezobiljan igrac po meni,plus kesa u odbrani,moze da ga napuni ko god hoce.
Korisnikov avatar
By Zex88
ahhahahahahah,Deron Vilijams najbolji plej lige,hahahahahaha... Kari jednom usao u plej of,odmah ispao... :lol: Po automatizmu tebi Kari cepa 10 godina za GS.. :lol: :lol: :lol:
Bolje sto sam ovde nego da sam pustio Kartmena i ekipu.. :lol:

Grobijev tv..

Slika
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Ево га и Пајола званично. Онако..Ња потез.. Посла[…]