Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
The Answer napisao:[tweet][/tweet]
Требали су да додају још једну земљу са крајњег севера и једну са крајњег југа Европе ове су преблизу не путује се довољно... :roll: Ако је ово истина онда ће тај ЕП бити циркус неопевани...
lowone napisao:Gledam sad snimak i [highlight=#ffff80]ne mogu cudom da se nacudim kako je Papanikolau zavrsio u NBA[/highlight]... :shifty: :shifty:
Једна слика биће довољан одговор...
Slika
Korisnikov avatar
By The Answer
Znalo se da ce biti vise zemlja domacina, sto je samo po sebi lose, bar po meni, ali sam ja ocekivao bar zemlje koje se granice, Francuska, Nemacka... znao sam i za Hrvatsku da su u kombinaciji, ali ici cak na Baltik, pa jebote
Korisnikov avatar
By Jomer
+1 Kure
Ja nemogu da verujem koji amateri vode ovu organizaciju, jbt gledam ovde sad na SP svi se zale zbog transporta iz Granade,Sevilje u Madrid, i da ekipama nikako nije prijao prelaz, a zamisli na EP gde je raspored jos zgusnutiji ti trebas iz je#### Letonije da prebacis sve u Francusku, plus koje gledao ovo EP u16 koje se igralo u Letoniji, bilo jedno od najgore organizovanih EP za kadete

Edit slova
Poslednja izmena od Jomer u Pon Sep 08, 2014 4:43 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
By Kure
Moneymaker napisao:[tweet][/tweet]
:lol: :lol: :lol:
Ово је било са стилом... није га класично напушио... Мада стварно би било царски да му је ударио контру са питањем да ли зна где је нека америчка вукојебина која има више становника него Словенија... Алабама је још позната и ван САД.
Korisnikov avatar
By The Answer
Kure napisao:
Moneymaker napisao:[tweet][/tweet]
:lol: :lol: :lol:
Ово је било са стилом... није га класично напушио... Мада стварно би било царски да му је ударио контру са питањем да ли зна где је нека америчка вукојебина која има више становника него Словенија... Алабама је још позната и ван САД.
Uh, sigurno preko 30 drzava u SAD ima vise stanovnika nego Slovenija :)
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 129
Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]

KK Partizan 2026/27.

Nepopularno mišljenje, ali ako imamo Tansko[…]