Stare teme
Korisnikov avatar
By GetBuckets
To nema ni u kadetskoj ligi jebote.Senegal da kradu nek im sluzi na cast.Dobra ideja za Partizan.Ovi Senegalci su odlicni zaista pogotovo ovi centri.Poginuse za loptu,redovno padaju i odmah ustaju,trce u odbranu.Ovo je stvarno lepa kosarka.Odusevljen sam.
I jos jednom:VELIKI SENEGAL!
Korisnikov avatar
By alonzo86
Da bude sram ove Spanske cigane da kradu Senegal !!! EJ SENEGAL !!! Uvek kad god im se neka ekipa priblizi rezultatski odmah ih sudije vracaju u utakmicu, to je brate neverovatno, jel je ovo normalno !
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Prvo poluvreme ove utakmice je pokazalo da Spanci nisu nikakvi vanzemaljci, da i oni mogu da imaju los suterski dan i tada su itekako ranjivi, mislim da im je sut za tri 1 od 10.
Plus Senegalci skacu na svaku loptu i alal im vera, da imaju nekog sutera bili bi jebitacni.
Sve u svemu mislim da ce Spanci pogadjati sve zivo protiv Francuza jer ih veceras ne ide i taman u polufinalu dolaze nama ko poruceni na jedan ladan tus. :D
Korisnikov avatar
By milica
kontrabas napisao:Da li možemo nekog od ovih Senegalaca da privučemo u Partizan? Stvarno se odlično drže, a zašto im ne bi maznuli nekog od centara?
N'Diaye se vrti izmedju NBA i D-lige, nisam sigurna da ga interesuje Evropa...

Inače, Senegal ima svoju verziju francuskog INSEPa za košarku, tu sigurno ima dobrih mladih igrača... Osnivač je podpredsednik NBA Afrike sa idejom da se nastavi školovanje u Americi, kao što je Dieng posle 2 godine otišao, ali sigurno ima i nekih koji ne vole mnogo školu :D
Korisnikov avatar
By GetBuckets
I onda cepaaaaj.Ladan tus.
Stvarno sramotno ono da priznaju ej to se ne dogadja u KLS jebote.
Za mene je ovde Spanija mnogo mala a Senegal mnogo veliki i hrabar.
Cepajte momci sto vise ih natrpajte.I roknite ovog smrada Ljulja jednim laktom molim vas casticu vas turom pica.
milica napisao:
Heisenberg napisao:I meni je Senegal bas kul ekipa, toliko atletike, borbe, gust za gledanje.
Da, bore se a nisu neki snagatori, polovina deluje neuhranjeno :)
Čarls Bukovski napisao:Da li neko zna gdje se na Fiba.com ili negdje drugo može naći statistika svih ekipa i svih igrača u svakoj ekipi.
Na fibinom sajtu ima i za igrače i za ekipe.
Milice ,hvala ti puno ali ja sam mislio na statistiku igrača jedne ekipe.Znaš ono:Srbija,roster,stats-pa su tu svi igrači npr Srbije i učinak svakog od njih,minutaža...
Korisnikov avatar
By milica
Čarls Bukovski napisao: Milice ,hvala ti puno ali ja sam mislio na statistiku igrača jedne ekipe.Znaš ono:Srbija,roster,stats-pa su tu svi igrači npr Srbije i učinak svakog od njih,minutaža...
Ima i to, npr. za Srbiju, samo moraš da klikneš na svakog igrača posebno za statistiku. Ili izabereš neki drugi tim gore na Teams, ali moraš da klikneš na roster...
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]