Stare teme
Korisnikov avatar
By Gale
Sa stanovišta komšija, Francuzi idealno loše otvorili utakmicu: Dijao promašio prva dva zicera ( kao i sve kasnije šuteve) + Hrvati ih izbacili iz reketa k'o iz diskoteke. Bogdanović sjajan, Tomić isto, ako mene pitate.
Međutim, vratiše se Francuzi prodorima, ušao je poneki šut, a i bilo je off skokova strašnog F. Pjetrusa. Prelako, sa takvom dozom raspada u igri, ovo su morali da gube a ne da budu u egalu i još povedu. Onaj car Džekson - koji je nas iskasapio - ulazi i prvim šutem maši obruč za metar...
Iako je rezultat bedan ( 23: 22 mislim), utakmica mi lepo leži. Biće ovde tek vatre.

EDIT: Nekako mislim da Šarić ovde može da bude čovek odluke.
Kako moze bilo koji igrac da bude bolji od Bogdanovica kada je on najbolji igrac u Evropi a ne jos da bude dosta bolji?Marko Tomas je odlican igrac ali nikada nije bio vrhunski igrac i ostao je nederecen igrac po meni.
Korisnikov avatar
By gramada
Ne dopadaju mi se ovakve tamne dvorane, imas osecaj ko da nema uopste publike.

Bice ovo veoma zanimljiva utakmica, mada joj manjka jako puno kvaliteta. Komsije propustise sansu da se odlepe, jer francuzi skoro sve promasise, nakraju najlakse i sugorno kad ne ide sut prodor ili faul, francuze ne ocekivano vratio u igru Furnier, dok hrvate drzi u igri BB, solidan Saric kao i Ukic premalo za rezultat, kad Repesa nema onu stvar pa da pusti Hezunju i ostale jer ocigledno da samo ova trojica igraju...
Ovo je bez sumnje najlošije poluvrijeme SP-a. Francuzi u 1/4 dali sedam poena a Hrvati isto toliko u 2/4.Ovde nije bilo ničeg što košarku čini košarkom.Kako sada prosječnom hrvatskom navijaču objasniti da treba da mu košarka bude ispred rukometa?.Od hrvatskih 22 poena Bogdanović zabio 11. Francuzi promaše konstrukciju koša sa trojke.Nije me previše briga ko ć proći ali Španci će samljeti onog ko prođe.A po meni ako ovako budu odigrali drugo poluvrijeme i jedne i druge bi trebalo izbaciti sa SP.
By Moneymaker
grobar sa kosova napisao:Kako moze bilo koji igrac da bude bolji od Bogdanovica kada je on najbolji igrac u Evropi a ne jos da bude dosta bolji?Marko Tomas je odlican igrac ali nikada nije bio vrhunski igrac i ostao je nederecen igrac po meni.
Dobar je Bojan Bogdanović,možda nije najbolji u Evropi ali je u vrhu..Pa samo je on dao pola poena Hrvatske..
Znam ja da ti misliš na našeg Bogdanovića ;) Neka on prebaci bar u jednoj utakmici na prvenstvu 10 poena pa da pričamo o tome je li najbolji ili nije..Za sada Bogdan mora da popije još mnogo mlijeka da bi mogao u istu rečenicu sa Bojanom,Spanulisom,Navarom i da ne nabrajam dalje..On je talentovan ali još nije kvalitet,nije konstantan..Kad to bude onda možemo pričati o tome da li je najbolji ili nije..Znam ja da ovo tebe neće ništa ubjediti i da ćeš i dalje da vrtiš istu mantru ali jbg,tu ti ne mogu pomoći..Činjenice su jedno,subjektivni osjećaj drugo..A činjenice kažu da je Bogdan izuzetno loš na ovom prvenstvu i da ne može da se sastavi a to nije odlika "najboljeg beka Evrope"..A nije da nema slobodu ;)
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Ajde komsijeee.
Sto se mene tice solidna utakmica iako je mali broj poena.Samo mi je zao sto Repesa ne rotira vise.Bojan i Dario odlicni.
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]