Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
ajde dok se ne otvori nova tema o Metalacu, posto svi pisu ovde na RKG temi da napisem nesto, vidim po komentarima da se dosta pljuje po Metalcu, kao sto sam ranije pisao znam iz prve ruke da Bosko Djukanovic inace najbolji kardiohirurg na Balkanu ako ne i sire ima kesa,uticaja,ljubavi prema kosarci da stvori imperiju u valjevu, posto kod nas Srba sve pocinje u poslednjih 20 godina od politike ne znam kakva je situacija u Valjevu i kakvi su tu odnosi da li ga neko busi, i da li ce dobiti potpunu podrsku (nadam se i izgradnji nove dvorane), isto ne iz prve ruke(procitao na netu) sam cuo da se Rasa Radovanovic dosta ukljucio u ovo podmladjivanje ekipe tokom leta, videcemo narednih mesec dana kako ce se sve ovo odvijati ali moze da se pretvori u veoma dobru pricu za nasu kosarku
Korisnikov avatar
By Poska
Негде сам прочитао да мали Аки, стао ми мозак, не могу да се сетим како се зове и презива, иде у Напредак
Korisnikov avatar
By Gaja
Poska napisao:Негде сам прочитао да мали Аки, стао ми мозак, не могу да се сетим како се зове и презива, иде у Напредак
Andreja Stevanovic. Bolje i to nego da batali kosarku.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Da, ali u Napredak iz Aleksinca u drugu ligu...

Metalac je taman poceo da pravi dobar koncept, nadam se samo da nece odustati od njega zbog ABA lige, pokupili su dosta talentovanih igraca, ali nazalost oni jako malo iskustva imaju u ozbiljnijoj seniorskoj kosarci. Trebace im malo vremena da se prilagode.

@BBBbbb Ja zaista ne razumem sta si zeleo da kazes? Ne bi trebali da se borimo za 4 mesta na Jadranu jer ce nam treca i cetvrta ekipa biti lose, pa to znaci da cemo izgubiti to jedno mesto za sledecu sezonu? Dakle po tebi problem je moguci losiji koeficijent, a to bi resio time sto bi odmah potpisao kapitulaciju? Ne razumem zaista.
By strelac
Ne slazem se uopste oko price da imamo 4 predstavnika i slicno.
Zasto KKP treba da interesuje da li imamo 4 ili ne predstavnika.Treba da formiramo tim koji je konkurentan i da donese koeficijente.To smo radili duzi niz godina i sta smo dobili.

Mi nismo u poziciji da razmisljamo na taj nacin,vec da mislimo o sebi i kako da se izvucemo.
1.nikako nedvoditi Luke,Murice itd.Imamo par iskusnih igraca Tepic,Gagic,Milutinov,Milutinovic i kad se oporavi Milosavljevic.sasvim dovoljno iskusnih igraca.
2.forsirati mlade maksimalno.To da nije spreman,izgorece,nepije vodu.Uz dobar,sistemski rad,polako ih uvditi i podizati nivo igre,a pre svega jacati im karakter tj psihologiju.Stvarati ono sto je najbitnije kod igraca,a to je glava,racio.Neka klinci sazrevaju.
3.ako ostvarimo plasman u EL ne bi je igrali,jer nemamo STABILNE FINANSIJE i nemozemo sad u ovim uslovima da obezbedimo minimalan budzet za igranje iste
4.sledece godine izlazimo iz reprograma i ako uspemo da delimicno saniramo dugovanja prema igracima,to je ogromni kapital
5.kapital su ti mladi momci,od kojih ce neko postati ime i igrac.
6.bazirati se na mlade igracesa svih prostora i praviti.proizvoditi,raditi.
7,od prodaje istih dopunjavati budzet,vracati ono sto se duguje i polako.

za 2-3 godine mozemo da se vratimo u vrh.U ovom trenutku razmisljati o drugima nije,niti moze biti dobro.

Vi pisete,kao da smo u najmanju ruku u super stanju,a upravo je obrnuto.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
@Karaburac
Nismo se razumeli. Jesam za borbu za cetiri nasa tima, to znaci vise nasih klubova gde bi igraci igrali jace utakmice.
Medjutim mi smo sad svi kukali - joj ako Radnicki ispadne samo da mi zadrzimo to mesto...
Pa po koju cenu?
Metalac ce sad gledati na nabaca tim kako zna i ume, bacati se para sto za mesto sto za igrace. Napisao sam gore vec da je onda upitno da li cemo odbraniti koeficijente i tako ostati bez tog cetvrtog mesta za sezonu 2015./2016.

Verovatni rezultat svega toga: Metalac koji je finansijski izmucen i Mega koji ce se boriti ove sezone u KLS da ne ispadnu iz ABA lige.

Dakle daleko mi je bolje da ove sezone odradimo sa 3 tima, tako mislim da mozemo izvuci koeficijente za cetvrti, a da nasi klubovi u KLS vide ko je sposoban da igra ABA ligu i da vec ove sezone krene da formira okosnicu tima za 2015./2016. i onda kroz playoff KLS dodje u ABA ligu.

Dosta se manje para baci i rade se stvari malo pametnije i planski.

@Strelac
Potpuno se slaze stvarno i to za Murica i sl., ali bre omasio si temu. Pricamo o Radnickom/Metalcu, odnosno cetvrtom timu u ABA ligi.

P.S.
Karaburac sad vidim da si napisao da je Metalac doveo dosta talenata i da se plasis da ce ih pustiti niz vodu sada. Sigurno hoce bar vecinu njih, a njihova mesta ce zauzeti najvise neki nasi istroseni stariji igraci koji su se vucarali po inistranstvu. Po meni bolje da su razvijali tu decu ove sezone pa naredne da se vidi ko je za ABA a ko ne.
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Ovo bi mogao biti pocetak lepe price,nadam se.
Samo da Metalac ne izgori finansijski.Sad je on sjajna meta za mlade igrace koji zele da se iskazu u ABA ligi.Drago mi je da je ipak srpski tim.Pa videcemo sta ce dalje :-D
Korisnikov avatar
By Pionir
Sjajna prica za Valjevce i Metalac,grad zasluzuje tako neko desavanje.Nema ljutis za Kragujevcane svi se secamo kako su oni stvorili tim,Metalac za razliku od Kragujevcana tada ima neku tradiciju,iako neko zasluzuje to 4. mesto to su upravo Valjevci,pa nas najbolji kosarkas je iz Valjeva.Prica unapred da cemo zbog njih izgubiti mesto u ABA ligi ne pije vodu,tako se isto pricalo za Megu prosle sezone kako klinci nece izdrzati,a oni lagano u sredini tabele.
Korisnikov avatar
By GetBuckets
E da to zaboravih slazem se sa tobom.
Ne treba unapred da ih otpisujemo.
Nisu Barselona ali nisu ni Donji Timok.
U Aba ligi ima raznih timova i ako dobro budu igrali ostaju.Jednostavno.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]