Stare teme
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Yopitsch-Kurz napisao:
MILOS OBILIC napisao:
Gaja napisao:Steta za Hrvatsku, posle EP prosle godine ocekivalo se da se vratite na stare staze ali opet raspad iznutra.
I Angola pobedi Australijance, mislim da su namerno izgubili jer odmarali Inglesa i Bejnsa.
Moreira index 45 i 38 poena. :confusion-seeingstars:
??? Kada su to Hrvati bili uspesni ? Samo u periodu sankcija nase zemlje.
MILOS OBILIC napisao:Uzdigli ste ovde na forumu kosarkaske Hrvatske, a oni su se medjusobno svadjali. Jako mi je drago sto su izgubili od Senegala u inat nasim navijacima kojima je draza bila Hrvatska nego Srbija i vise su ocekivali od komsija nego od Srbije. Sigurno da nije drago Panteru i ostalim Hrvatima na forumu sto je Hrvatska izgubila ( njih nisam ni hteo da zajebavam, vec ove nase sto im je jaca Hrvatska od nas ) i njih razumem. Ali ne razumem ove nase sto hvale vise " tudje momke nego nase ".

Šovinizam, nezrelost, nepismenost, neobrazovanost i nevaspitanje ovog momka su probili sve granice dobrog ukusa.
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Da li neko zna sto su na rts2 pustili ove starce od pre 100 godina sad kad zavrsi odbojka?
Oce biti susedi uopste?
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Gaja napisao:Izgleda da nece, prokleti javni servis. Drugi put ispaljuju sa programskom semom. Samo me zanima sto to nisu radili kad bilo SP u jebenom fudbalu.
+1
Kako me nerviraju eeeee,a jedva smo se pretplate okanuli,ona mora ne vreme jel?
E pa nece dobiti ni 1 od mene kad se vrati sve kad bi igrao u NBA necu im platiti ni dinar.
Pa ko gleda ovu retardiranost?
Kladim se u ruku da ovu emisiju ne gleda 10 ljudi.
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]