Stare teme
By milanezija
Pink Panther napisao:
milanezija napisao:Verovatno misle da su Litvanci i Slovenci glupi, jer Litvanci ako izgube su treći i promašuju SAD, a Slovenci kao prvi rade isto to. Ne kontam Australijance definitivno.
dakle, nisam pratio, litvi i sloveniji je u obostranom interesu pobjeda slovenije kako bi oba tima izbjegla sad?????

pa na slovence je 2.10 kod nas :shock: tu trpam 100/100 ako je ovaj rasplet točan??
Ne garantujem jer su ovi kreteni nešto se igrali sa pravilima, pa nisam siguran šta će se prvo gledati u rasporedu.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
milanezija napisao:
Pink Panther napisao:
milanezija napisao:Verovatno misle da su Litvanci i Slovenci glupi, jer Litvanci ako izgube su treći i promašuju SAD, a Slovenci kao prvi rade isto to. Ne kontam Australijance definitivno.
dakle, nisam pratio, litvi i sloveniji je u obostranom interesu pobjeda slovenije kako bi oba tima izbjegla sad?????

pa na slovence je 2.10 kod nas :shock: tu trpam 100/100 ako je ovaj rasplet točan??
Ne garantujem jer su ovi kreteni nešto se igrali sa pravilima, pa nisam siguran šta će se prvo gledati u rasporedu.
pogledao sam bracket,istina je. litva i slovenija bi tako izbjegli SAD do polufinala,a u slučaju pobje au 1/8 igrali bi međusobno 1/4.
ništa nemože ovaj rasplet promijniti ako slovenci pobjede.
ja sad idem online u supersport stavit koliko ide na janeze.
Korisnikov avatar
By Poska
Pink Panther napisao:
milanezija napisao:
Pink Panther napisao:

pogledao sam bracket,istina je. litva i slovenija bi tako izbjegli SAD do polufinala,a u slučaju pobje au 1/8 igrali bi međusobno 1/4.
ništa nemože ovaj rasplet promijniti ako slovenci pobjede.
ja sad idem online u supersport stavit koliko ide na janeze.
То је добро. Само још једно питање, ако Порто Рико победи, онда пролазе они даље, а ви Пинк испадате? Надам се да се неће то десити, али да знам због хендикепа и неког играча. :D
Korisnikov avatar
By Cibos
ZikosKaraiskaki napisao:
Cibos napisao:
horog napisao:Филипини победили Сенегал. То одговара комшијама?
Itekako....nego je li bolje biti drugi ili treci...ako drugi onda protiv Francuza, ako treci onda protiv Brazila....samo ne znam ako budemo drugi ili treci sto je bolje za izbjeci Spanjolce ako se prodje 1/8?
Bolje vam je biti treći iz razloga što idete na Brazil a poslije na pobjednika Grčka- Srbija (ako Francuzu ne puste Iran), dakle izbjećete Španjolsku.
Pa onda oboje navijajmo da Argentina pobjedi...jer biste tako i vi dobili lakseg protivnika, a ne Grcku...i onda ako kojim slucajem i mi prodjemo Brazil, a vi cete lako Argentinu, pa nek izmedju nas pobijedi bolji u 1/4....
Korisnikov avatar
By Jomer
@cibos ako bi se to potrefilo i doslo do tog meca, to ne bi bio mec samo za 1/2 vec bi 90% bila medalja, zbog debilne druge polovine gde smo sigurno bolji od svih sem amera
Korisnikov avatar
By Cibos
Jomer napisao:@cibos ako bi se to potrefilo i doslo do tog meca, to ne bi bio mec samo za 1/2 vec bi 90% bila medalja, zbog debilne druge polovine gde smo sigurno bolji od svih sem amera
Litva je oslabljena bez Kalneitisa, Turska, Slovenija, Australija su tu negdje....dobro su Turci odigrali protiv USA....a ne znam, sve je moguce...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Uzdigli ste ovde na forumu kosarkaske Hrvatske, a oni su se medjusobno svadjali. Jako mi je drago sto su izgubili od Senegala u inat nasim navijacima kojima je draza bila Hrvatska nego Srbija i vise su ocekivali od komsija nego od Srbije. Sigurno da nije drago Panteru i ostalim Hrvatima na forumu sto je Hrvatska izgubila ( njih nisam ni hteo da zajebavam, vec ove nase sto im je jaca Hrvatska od nas ) i njih razumem. Ali ne razumem ove nase sto hvale vise " tudje momke nego nase ".
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]