Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Pink Panther napisao:da završim sa mojima za danas, moram istaknuti jedno ime. mnogo se piše o babi,šariću i tomiću,ali ne toliko o KRUNI SIMONU.

ne želim previše pretjerati,ali po stilu igre me podsjeća na "manu ginobillija bez fizikalija". ljevoruki swingman i košarkaški umjetnik, najkompletniji hrvatski košarkaš uopće. dugo godina je visio u zagrebu, bio na rubu amaterzima sa 7,8 kg viška,izlazio cugao kutija malbora "pod mus",baš pravi šmeker zagrebački fakin kak se veli. unazad zadnjih nekoliko godina se ouzbiljio ,sredio malo i svoje tijelo, odigrao sjajne dvije godine u zagrebu gdje je izdominirao u ABI,a kk zagreb donio sve domaće trofeje i nastup u euroligi. to mu je donijelo transfer u unicaju gdje je bio prvi igrač,a nagrađen je milijunskim ugovorom od lokomotive kuban. tamo se potvrdio kao jedan od vodećih euroligaških swingmana, pravi match winner ( neznam koliko je utakmica eurolige odlučio zadnjim šutem) i trenutno je najbolji igrač naše reprezentacije.svakako najbolji kreator i playmaker.karakteritiraju ga basketaški potezi, šutevi iz koraka sa jedne noge,floateri, poluhorozi iz naskoka,igra leđima i trojke iz driblinga. pomalo atipičan košarkaš. u obrani je prosjek radi nedostatka fizike,ali bolje i prosjek nego rupa što je bio ranije.

jako mi je drago da je uspio u karijeri,odličan je dečko.
Simon je omiljeni hrvatski kosarkas medju navijacima Zvezde.. SIMONE,SIMONE!!! :D
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ja se secam dok je jos bio u Zagrebu, burazer i ja u Pioniru gledamo Zvezdu protiv njih i covek nas je unistio, nije mogao da promasi, jos onako bucmast mi nismo mogli da verujemo, mislilo smo da je neki nemac pojma koga je prosralo protiv nas, medjutim momak je stvarno kvalitetan kosarkas, pogotovu sad kad nema koje kilo viska kao nekad.
Pink Panther napisao:da završim sa mojima za danas, moram istaknuti jedno ime. mnogo se piše o babi,šariću i tomiću,ali ne toliko o KRUNI SIMONU.

ne želim previše pretjerati,ali po stilu igre me podsjeća na "manu ginobillija bez fizikalija". ljevoruki swingman i košarkaški umjetnik, najkompletniji hrvatski košarkaš uopće. dugo godina je visio u zagrebu, bio na rubu amaterzima sa 7,8 kg viška,izlazio cugao kutija malbora "pod mus",baš pravi šmeker zagrebački fakin kak se veli. unazad zadnjih nekoliko godina se ouzbiljio ,sredio malo i svoje tijelo, odigrao sjajne dvije godine u zagrebu gdje je izdominirao u ABI,a kk zagreb donio sve domaće trofeje i nastup u euroligi. to mu je donijelo transfer u unicaju gdje je bio prvi igrač,a nagrađen je milijunskim ugovorom od lokomotive kuban. tamo se potvrdio kao jedan od vodećih euroligaških swingmana, pravi match winner ( neznam koliko je utakmica eurolige odlučio zadnjim šutem) i trenutno je najbolji igrač naše reprezentacije.svakako najbolji kreator i playmaker.karakteritiraju ga basketaški potezi, šutevi iz koraka sa jedne noge,floateri, poluhorozi iz naskoka,igra leđima i trojke iz driblinga. pomalo atipičan košarkaš. u obrani je prosjek radi nedostatka fizike,ali bolje i prosjek nego rupa što je bio ranije.

Znam da se vjerovatno ni ti nećeš složiti sa mnom ali Simon je po meni prvo ime hrvatske reprezentacije. Uliva najveću sigurnost ekipi.Ne bih volio da se desi situacija da igramo protiv Hrvatske i da je poen za nas a da Simon šutira zadnji napad na utakmici. Inače crnac u hrvatskoj reprezentaciji je dobar i čini mi se da će da raste iz utakmice u utakmicu.
By surda
The Answer napisao:
Karaburac napisao:Ljudi jel ima neki kvalitetan strim za Amere veceras?
RTS?
Navnodno bi trebali prenositi, no isto tako trebali su i Brazil-Iran pa je bio prenos zasjedanja parlamenta...
Korisnikov avatar
By The Answer
surda napisao:
The Answer napisao:
Karaburac napisao:Ljudi jel ima neki kvalitetan strim za Amere veceras?
RTS?
Navnodno bi trebali prenositi, no isto tako trebali su i Brazil-Iran pa je bio prenos skupstine...

A valjda je taj cirkus raspusten
By surda
The Answer napisao:
surda napisao:Navnodno bi trebali prenositi, no isto tako trebali su i Brazil-Iran pa je bio prenos skupstine...

A valjda je taj cirkus raspusten
RTS je to :D
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Čarls Bukovski napisao:

Znam da se vjerovatno ni ti nećeš složiti sa mnom ali Simon je po meni prvo ime hrvatske reprezentacije. Uliva najveću sigurnost ekipi.Ne bih volio da se desi situacija da igramo protiv Hrvatske i da je poen za nas a da Simon šutira zadnji napad na utakmici. Inače crnac u hrvatskoj reprezentaciji je dobar i čini mi se da će da raste iz utakmice u utakmicu.
pa ne da se neću složiti nego sam napisao istu stvar,pogle post opet,donji dio. možda nije najbolji generalno,ali svakako nam je prvi igrač,bez sumnje.

@yopictsh-kurz il kak se već piše,neznam dal igra,ošli zubi.kad saznam tokom večeri napišem.da se mene pita poštedio bi ga ako je moguće,senegal je to
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]