- Ned Avg 31, 2014 8:22 pm
Pink Panther napisao:da završim sa mojima za danas, moram istaknuti jedno ime. mnogo se piše o babi,šariću i tomiću,ali ne toliko o KRUNI SIMONU.Simon je omiljeni hrvatski kosarkas medju navijacima Zvezde.. SIMONE,SIMONE!!!
ne želim previše pretjerati,ali po stilu igre me podsjeća na "manu ginobillija bez fizikalija". ljevoruki swingman i košarkaški umjetnik, najkompletniji hrvatski košarkaš uopće. dugo godina je visio u zagrebu, bio na rubu amaterzima sa 7,8 kg viška,izlazio cugao kutija malbora "pod mus",baš pravi šmeker zagrebački fakin kak se veli. unazad zadnjih nekoliko godina se ouzbiljio ,sredio malo i svoje tijelo, odigrao sjajne dvije godine u zagrebu gdje je izdominirao u ABI,a kk zagreb donio sve domaće trofeje i nastup u euroligi. to mu je donijelo transfer u unicaju gdje je bio prvi igrač,a nagrađen je milijunskim ugovorom od lokomotive kuban. tamo se potvrdio kao jedan od vodećih euroligaških swingmana, pravi match winner ( neznam koliko je utakmica eurolige odlučio zadnjim šutem) i trenutno je najbolji igrač naše reprezentacije.svakako najbolji kreator i playmaker.karakteritiraju ga basketaški potezi, šutevi iz koraka sa jedne noge,floateri, poluhorozi iz naskoka,igra leđima i trojke iz driblinga. pomalo atipičan košarkaš. u obrani je prosjek radi nedostatka fizike,ali bolje i prosjek nego rupa što je bio ranije.
jako mi je drago da je uspio u karijeri,odličan je dečko.
Тадија*** Мики©***
Игор Ракочевић #8*** Дарко Лазовић
Вучина***Лазињо***Дејан Савић
Деки Станковић*** Милоје***Катаи Магико
Тео4***Видић***Јака
Ветар у леђа да ти даје, када ветра нестане!!!
Игор Ракочевић #8*** Дарко Лазовић
Вучина***Лазињо***Дејан Савић
Деки Станковић*** Милоје***Катаи Магико
Тео4***Видић***Јака
Ветар у леђа да ти даје, када ветра нестане!!!