Stare teme
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Ne ne,nisam mislio na broj igraca.
Sasvim je zadovoljavajuce i korektno.
Mislio sam na bolji skauting igraca u inostranstvu koji bi dosli na kontrolne treninige da probaju da se dokazu.Jer stvarno puno nasih igraca odlazi u inostranstvo zbog stipendija i sigurnosti za napredak.Pa i meni su ponudili da odem u inostranstvo na probu.Nisam jos odlucio ali verovatno cu otici prosto ima milion razloga.Ali ovo zaista nisam napisao zbog sebe.Mislim da nisam jos dovoljno dobar za reprezentaciju nema tu govora,a i neiskusan sam,mozda sledece sezone.Nego sam pisao cisto moje misljenje zato sto uz igru naravno i pratim mladje kategorije dosta i igrace.
Sa Dinom sam pricao on ne tezi ni jednoj zemlji trenutno da je ono znas ja bih za njih.Iskreno ja mislim da decko gleda sansu za napredak u reprezentacijama,i koja bude najbolja da se dokaze i napreduje nju ce izabrati.Crna Gora ga inace bas ozbiljno zeli :-D
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Paa davno je to biloo gledao sam utakmice neke i igrace razne mi je drug pokazivao sad ne mogu bas da kazem tacno imenom i prezimenom ali po mom misljenju dosta njih mada izborom igraca iz inostranstva koje su pozvali sam zadovoljan.Haris je dobar bas i Nesic,Nikolic jel on iz Stella Azurre?
Samo mislim da je sigurno bilo mesta za Jovicica.I Dina kad bi dobili odlicno bi bilo,decko je bas dobar.
By Čarls Bukovski
GetBuckets napisao:Paa davno je to biloo gledao sam utakmice neke i igrace razne mi je drug pokazivao sad ne mogu bas da kazem tacno imenom i prezimenom ali po mom misljenju dosta njih mada izborom igraca iz inostranstva koje su pozvali sam zadovoljan.Haris je dobar bas i Nesic,Nikolic jel on iz Stella Azurre?
Samo mislim da je sigurno bilo mesta za Jovicica.I Dina kad bi dobili odlicno bi bilo,decko je bas dobar.
Pa zar taj Dino Radončić nije potpisao za BiH?
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Dino nije potpisao ni za jednu reprezentaciju.
Objavio je da su sve spekulacije da je potpisao za BiH neistinite.
By Čarls Bukovski
Pred sutrašnji duel sa Španijom, naš Stručni štab brinu lakše povrede Bojana Nešića i Boriše Simanića, što ipak ne utiče na optimizam pred verovatno najvažniji meč na šampionatu:

Nešić je na susretu protiv Letonije izvrnuo zglob, a Simanić dobio udarac u arkadu. Biće u timu, ali pitanje je koliko će biti spremni da budu na nivou dosadašnjih igara. Još jednom ću ponoviti da je kolektivna igra naš najveći adut i da smo na taj način do sada pobeđivali sve rivale.

Naš najveći adut kolektivna igra dječaka od 15-16 godina.I onda se čudimo zašto nam košarka propada.
By milanezija
A šta treba da kaže, naš najveći adut je npr Simanić ili Radanov, a ostale ko šiša. Ovo su obične kurtoazne izjave, koje niko živi ne uzima za ozbiljno
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]