Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ma pusti me perspektive. Radulja je isto tako golem bio, pa vidi sta je od njega postalo. Evo ti ga i Nedovic, beli Rouz, ovo ono, ne moze mesec dana da sastavi bez povrede. Daj da decko odigra nesto pa da diskutujemo. Nije ni EL igrao, kamo li NBA, mi vec tvrdimo da ce ako ne da dominira, a ono da bude veoma solidan.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Nije ozbiljan nba igrac, al je pokazao da je najbolji centar u aba ligi, a Raduljica je bio cist balvan u njegovim godinama, samo sa manje sala od Nurkica. Nije ni sad mnogo odmakao, sem po pitanju sala, tu ga sije...
Karaburac napisao:... Evo ti ga i Nedovic, beli Rouz, ovo ono, ne moze mesec dana da sastavi bez povrede.
Pa bas beli Rouz.
Korisnikov avatar
By Peja
BBBbbb napisao:Nije ozbiljan nba igrac, al je pokazao da je najbolji centar u aba ligi, a Raduljica je bio cist balvan u njegovim godinama, samo sa manje sala od Nurkica. Nije ni sad mnogo odmakao, sem po pitanju sala, tu ga sije...
Karaburac napisao:... Evo ti ga i Nedovic, beli Rouz, ovo ono, ne moze mesec dana da sastavi bez povrede.
Pa bas beli Rouz.
:clap:
Korisnikov avatar
By Antoine
BBBbbb napisao:
Pa bas beli Rouz.
:lol:
By Edibledi
Raduljica je u FMP-u imao lepe brojke, bio i MVP U20. Rano je reći, prvo skoči..
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ovo sto kaze Edi je tacno. Radulja je imao ozbiljne brojke, a zaboravlja se da su tada i mnogo ozbiljniji centri igrali u ABA ligi nego sada. Raduljina poslednja sezona u FMP-u je bila 2009/2010 kada su centri Partizana bili Aleks Maric i Slavko Vranes, a ne Gagula i Musli, u Ciboni Bagaric i Andric, u Zvezdi Stimac i Kikanovic (kojima smo se tada smejali), u Zagrebu Ante Tomic i Luka Zoric, u Olimpiji Vidmar i Golubovic, u Hemofarmu Katic i Marjanovic, u Cedeviti Zizic i Kastropil, u Sirokom Planinic, u Bucnosti lazne petice igrali Maras i Vladimir Dragicevic. Mislim da je sasvim ok da kazemo da je konkurencija na poziciji 5 bila duplo jaca nego sada, pa je Radulja imao 13,7 poena i 6,5 skokova prosecno uz prosecan indeks 16,5. Nurkic nije ni u Cedeviti imao vise od 16 minuta prosecno na parketu (za cije vreme je bio efikasan, to ne sporim), zbog problema sa faulovima, videcemo kako ce se snaci tek u NBA.
Korisnikov avatar
By baki
Jomer napisao:ljudi bacam malo i mantre, da ne poletimo :D
za Lazarevica neka dogura do Gagijevih brojki sve preko toga bonus, isto za MArinkovica neka dogura do Urosa preko toga bonus

na onaj spisak Heisenberg bi dodao Harisa Cucovica i Lazara Nikolica igraci sa brojem 9 i 6
Nikolic otisao iz CZ u Italiju kao najtalentovaniji igrac generacije plej sa 2 metra, a Haris sve vise izgledao kao fizicka zver po ovim slikama
Slika
Lazar Nikolić nije nikad kročio u CZ. Bio je u KK Flash iz Beograda i odatle itišao u Stella azzura
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]