Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.h ... savljevica
Dule krenuo otvoreno i na miska zlizanka, sad smo obrali ,,, :D
Partizan razmišlja da angažuje Edu Murića...

- Pokazali smo interesovanje njega, kome bi Partizan sigurno bio stepenik na više u karijeri. Svesni smo da je jako mnogo manipulisanja i zbog toga ćemo direktno razgovarati sa Murićem, bez „prevodilaca“, koji očigledno prevode priču onako kako njima odgovara :D - jasan je Vujošević
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Partizan je želeo Dangubića...

- Žao mi je što nije došao, jer sam i javno rekao da je naša želja i koliko je prirodno da zaigra za nas. Ali, ne bih opet da objašnjavam zašto je Partizan prirodna sredina za njega, kako mu ne bih otežavao situaciju.

Ovde objasnio što ga je hteo. Zalizani je žešći koorton zato ga i napada.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mozda Zalizani jeste covek bez morala, ali Vujosevic ovim pljuvanjem po svima pokazuje da je covek bez mozga. Kazu da mudrost ide sa godinama, ali on apsolutno prkosi toj logici. Sa kime namerava da saradjuje? Jos samo fali da se posvadja sa Kapikjonijem i necemo moci nikog da dovedemo. Uzgred, Miska je morao da potkaci mnogo pre nekih drugih, jer za razliku od Miska ovi drugi, kao Raskovic na primer, su nam davali mnogo korisnije igrace, dok nam Misko uglavnom uvali skart robu.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Lako ce Misko preci preko ovoga ako bude zajednickog interesa, Misko nije zlopamtilo kad su pare u pitanju. Eno primer Covica.
Korisnikov avatar
By Poska
Коментарише менаџере - не ваља, нећемо довести никога, јер нема од кога
Не коментарише менаџере - ми смо менаџерски клуб, само доводимо од 2 човека
Тешко је удовољити. Лично, волео бих када би се преговарало директно са играчима, као што ово планирају са Муричем, мислим причају директно са њим, кажу му шта и како, па после нека он сам види са менаџером
By Srđan O.
Jomer napisao:http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.h ... savljevica
Dule krenuo otvoreno i na miska zlizanka, sad smo obrali ,,, :D
Partizan razmišlja da angažuje Edu Murića...

- Pokazali smo interesovanje njega, kome bi Partizan sigurno bio stepenik na više u karijeri. Svesni smo da je jako mnogo manipulisanja i zbog toga ćemo direktno razgovarati sa Murićem, bez „prevodilaca“, koji očigledno prevode priču onako kako njima odgovara :D - jasan je Vujošević
Karaburac objasnio... Sada se kasno setio da ga potkaci malo... Pre toga mu vec par godina razigravamo igrace kojima je karijera u kurcu i potpisujemo ocajne amere i skartove od njega... A sam on je te igrace doveo do toga da im je karijera u kurcu jer ih je trpao u klubove gde nisu dobijali minute ni sansu za napredak jer je bahato govno koje samo ganja ko vise ponudi, a ne da mu igrac proigra... Cak mu eto sada nije strano da i povredjene igrace uvalja negde za grejpfrut (Novicu je tako poluspremnog dva puta uvalio, sada hoce sa Milosavljevicem isto, da mu dodje u MEgu i prvom prilikom da ga preproda ko polovno auto...)

A sada ga boli kurac, Mega je stala na noge, a mi svejedno nemamo ni kinte ni EL... Sad bi nam i dao jedino ono sto niko drugi nece...
By djomla
Ovaj intervju tačno znači da će se Partizan distancirati od dvojca (ili ce se dvojac distancirati od Partizana), što mene jako raduje. Dosta je bilo života na grbači Partizana, a samim tim i nas građana koji direktno (kupovinom karata) ili indirektno (kroz poreze) finansiramo klub. Dosta je bilo Torija Tomasa, masnih obeštećenja, pritisaka, ucena i svega onoga što prati današnju košarku gde menadžri kolo vode.

Svaka čast Zvezdi, ali ovakve igre sa Dangubićem idu u prilog samo Mišku. Ni Zvezdi ni Partizanu. A najmanje idu u prilog igraču koji sutra treba da obuče dres reprezentacije. Ne zato što mislim da će se Dangubić tamo loše razviti (uopšte ne mislim da je Zvezda loša sredina za njega), već zato sto on kao igrac stasava u nekoj nenormalnoj sredini gde su svi zajedno uspeli da stvore negativan pritisak u trenutku kada on treba da postane košarkaš. Sve oko njega je bitnije od lopte i koša. A za to su krivi alavci na pare, njihove igre i igrice.

Gde su ona lepa vremena kada je Muta prodavao auto i nosio pare na ruke Topićevom starom kako bi ovaj prešao kod njega.
By Jo.
Dule je definitivno prolupao...njegove zajebancije i doskocice ne mogu da donesu nista dobro...

Ne mislim nista dobro o menadzerima, naprotiv..., kao ni o Covicu, ljudima iz Saveza... o vlastodrscima da ne govorim....

Nije poenta biti u pravu, sto kod Duleta nije uvek slucaj, vec u datim okolnostima, pamecu a ne tvrdom glavom i vredjanjem svih , uciniti kompromise i doneti najbolje odluke za klub...

Hoce li PSD vec jednom da ga spusti na guzicu....? Ovako vise ne ide...
By djomla
Karaburac napisao:Mozda Zalizani jeste covek bez morala, ali Vujosevic ovim pljuvanjem po svima pokazuje da je covek bez mozga. Kazu da mudrost ide sa godinama, ali on apsolutno prkosi toj logici. Sa kime namerava da saradjuje? Jos samo fali da se posvadja sa Kapikjonijem i necemo moci nikog da dovedemo. Uzgred, Miska je morao da potkaci mnogo pre nekih drugih, jer za razliku od Miska ovi drugi, kao Raskovic na primer, su nam davali mnogo korisnije igrace, dok nam Misko uglavnom uvali skart robu.
Uspeli smo da izgradimo sistem u kojem da bi neko postao igrač Partizana ili Zvezde mora da mu bude Miško ili Raško menadžer. E taj sistem nas je i doveo u ovakvu situaciju gde su svi mladi kod njih. Sreća pa isti nisu menadžeri ni Milutinoviću ni onom malom Grku, ni Mikoviću. Što se mene tiče, dobrodošla sva trojica.
By Jo.
djomla napisao:
Karaburac napisao:Mozda Zalizani jeste covek bez morala, ali Vujosevic ovim pljuvanjem po svima pokazuje da je covek bez mozga. Kazu da mudrost ide sa godinama, ali on apsolutno prkosi toj logici. Sa kime namerava da saradjuje? Jos samo fali da se posvadja sa Kapikjonijem i necemo moci nikog da dovedemo. Uzgred, Miska je morao da potkaci mnogo pre nekih drugih, jer za razliku od Miska ovi drugi, kao Raskovic na primer, su nam davali mnogo korisnije igrace, dok nam Misko uglavnom uvali skart robu.
Uspeli smo da izgradimo sistem u kojem da bi neko postao igrač Partizana ili Zvezde mora da mu bude Miško ili Raško menadžer. E taj sistem nas je i doveo u ovakvu situaciju gde su svi mladi kod njih. Sreća pa isti nisu menadžeri ni Milutinoviću ni onom malom Grku, ni Mikoviću. Što se mene tiče, dobrodošla sva trojica.
Grk je OK...

Ali sta ce nam Mikovic pored Gagica, Milutinova i Salica, osim ako ovaj poslednji ne otpadne...

"Cekamo Milosavljevica" zvuci isto kao "Zelimo Dangubica"... daj boze da gresim... :think:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 774
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]