Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
Hvala bogu da i ovi nasi urade nesto kako valja, Macvan ce ocigledno da saceka sledecu godinu i drugu ratu bogdana :D
Citao sam po twitteru da i Nis ostaje sponzor da ce isplatiti ugovor
Kao sto je pisao Karabu i J erving , da se sada dovode igrace u plateznoj moci kluba a ne da obecavaju kule i gradove, pa posle da se blamiramo
Edit slova
Poslednja izmena od Jomer u Sub Jul 19, 2014 12:54 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Ako je ovo tacno onda mislim da se neki pomak desava. Samo da skinemo sa vrata ovu gospodu, je*'o ih onaj ko im je dao tolike ugovore. Klobucar za 3 godine nije zasluzio 150 hiljada evra, a mi mu za jednu sezonu dugujemo toliki novac. Pod pretpostavkom da smo mu neku platu u toj godini i isplatili, koliki je onda ugovor slovenacki superstar imao? :doh:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Vojvoda napisao:Ako je ovo tacno onda mislim da se neki pomak desava. Samo da skinemo sa vrata ovu gospodu, je*'o ih onaj ko im je dao tolike ugovore. Klobucar za 3 godine nije zasluzio 150 hiljada evra, a mi mu za jednu sezonu dugujemo toliki novac. Pod pretpostavkom da smo mu neku platu u toj godini i isplatili, koliki je onda ugovor slovenacki superstar imao? :doh:
Jel Klobucar igrao i jednu sezonu u Partizanu ? Mislim da je on najuren pred start nase lige ili tako nesto ?
  • 1
  • 1696
  • 1697
  • 1698
  • 1699
  • 1700
  • 1709

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]