Stare teme
Korisnikov avatar
By hurricane
@ Vojvoda
Ne sede nikakvi kilavi ljudi u upravi, nego isti tip ljudi koji vode zemlju, tj. ljudi koje boli ona stvar za sve osim za svoj dzep.
Korisnikov avatar
By untd
Grobar1971 napisao:
BogdanB napisao:Vidim da postoje ljudi koji pljuju Kecmana sto je tuzio KKP :doh:
Jedini krivac uprava i niko vise.
Ja imam utisak da je Kecman ovo odradio u dogovoru sa klubom da bi se prvi naplatio i da zbog toga nije išao na BAT nego trgovinski sud.
Realno tu sam potpuno na strani igrača, Kecman je potpuno u pravu jer realno on je samo sa svojom trojkom osigurao euroligu (velike pare) Partizanu. Znači uprava volontira, trener primio jednu platu, a Danilović radi volonterski. Uzevši sve ovo u obzir logično je da se postavlja pitanje "đe su pare" osim što odlaze na financiranje lige preko kazni.
By klichkopfc
Sramota je to sto se duguje tako velikom coveku kao sto je Dusan Kecman... Kako mogu da spavaju nocu, a da znaju da duguju pare coveku koji je zaduzio Partizan kao niko...
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Verujem da je i ovde bilo prebijanje duga za ciste papire! Nisam se nesto puno potresao, cak sta vise drago mi je sto ide. Decko je dva puta kidao ukrstene ligamente, ne znam sta mogu da ocekujem od njega vise.
Ovo sa Kecmanom je neki dil, vidi se to po Vujosevicu. Da nije bilo dogovora ovaj bi ga ispljuvao za sve pare pa taman da je postigao 10 onakvih trojki.
Korisnikov avatar
By Jomer
Karaburac napisao:O kakvom oni soku pricaju, pa ovo je najbolja vest koju sam procitao od jutros :dance:
+1
slazem se sa onom tvojom pricom od pre mesec dana da je on trenutno na nasu zalost polu invalid i da samo zauzima mesto
Korisnikov avatar
By bokibb
Grobar1971 napisao:http://www.mozzartsport.com/vesti/veste ... izan/80698

Ko je sledeći? :(
Zar je neko iznenadjen?

Pa svi smo očekivali da odu ŽLO, Bogdan, Berta, Pavlović. Za Lea su neki željeli da ode (mislim karaburac) i ja sam za to poslije drugog pucanja ACLa.

A ovi naslovi tragedija su obična novinarska glupost. Manje više se znalo da smo u dubiozi i kada smo krenuli da pičkaramo po vlasti (opra vdano ili ne ne ulazim u to) još u decembru/januaru se znalo da ako ne obezbjedimo EL slijedi ovo što se sada dešava.

Takođe ova priča oko A licence i ove godine kvalifikacija je po meni očekivana jer nismo finansijski stabilni. Da smo mi stabilni finansijski pored navijača koji prave odličnu atmosferu gdje je svaka tekma vepma posjećena mi bismo dobili A licencu bez problema. ULEB je firma koja posluje na kapitalistički način i ovo je veoma logično sa njihove strane. A priče o viteštvu i ostalim stvarima su za tješenje sirotinje.

Pa poslije završetka sezone smo ovde sklapali ekipu bez svih ovih igrača koji su otišli tako da je ovo sve više nego očekivano.

Ako uspijemo da se finansijski zakrpimo i krenemo u neki 4-5 godišnji plan ova situacija može da se "iskoristi" jer prethodni način rada je bio osuđen na propast prije ili ranije bez pomoći države. Čak i da smo imali A licencu bez pomoći države bi opet bili finansijski neodrživi.

Zato braćo grobari , glavu gore, da se počisti prvo u unutršnjim redovim a za ostalo ćemo se snaći. Ono što se meni čini na osnovu svih ovih izjava da je DV počeo da se svadja i sa nekim ljudima unutar kluba i da sledeću sezonu neko iz četverca (Šilobad, PSD, Todorović, Dule) (bez kormilara :lol: ) neće dočekati u KKPu.

P.S.

Nisam prethodno komentarisao ali kada već pišem, ova priča o gospodstvu i ostala sranja koja je Vujošević pričao za Bertu, pa on je ispao malo je reći nula od čovjeka po tom kriterijumu kada je dobio otkaz u CSKA. Zašto on nije bio gospodin pa rekao ljudima, zajebao sam vam sezonu neću vaše pare ne zaslužujem ih. Nego se fino namirio pa sada sirotinji koja nema za sendvič priča bajke o čojstvu i gospodstvu. SRAM TE BILO Vujoševiću.
Poslednja izmena od bokibb u Uto Jul 15, 2014 3:30 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 1685
  • 1686
  • 1687
  • 1688
  • 1689
  • 1709
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]