Pored sve sreće koju mu želim, ipak meni će ovo dete mnogo nedostajati u svetom dresu.
ŠĆEPO MAJSTORE
Оља: Да ли трофеји иду Црвеној звезди или Црвеној звезди Телеком?
Дуле: Трофеји иду Партизану.
Dzo10 napisao:Kakav los dan za sve nas: pre svega otisao Boca, dace bog da dominira i sledece sezone! Pod B 4 nasa kosarkasa dana na evropskom zabelezili ukupno 8 poena i 9 izgubljene lopte!!Košarka nam je generalno pala na niske grane. Ja se samo nadam da će reprezentacija imati bar neki uspjeh da se malo proveselimo
Salic nije se ni upisao (jeste malo igrao, ali za 7 minuta 2 licne i 2 izgubljene...) Andric lose sutirao, Dallo veoma lose izdanje (5 TO, 2/7 sut), pera usao samo na kraju.
Jeste da statistika ne govori sve, mada ove brojke su zabrinjavajuce, racunjajuci da su ovi igraci koji ce ulaziti sa klupe sledece sezone ...
Ja ne znam zašto svi Duška Vujoševića uspoređuju s bogom mislim lik je ok i sve ali nije Duško Vujošević.
ŠĆEPO MAJSTORE
Оља: Да ли трофеји иду Црвеној звезди или Црвеној звезди Телеком?
Дуле: Трофеји иду Партизану.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
MILOS OBILIC napisao:Iskreno se nadam da cete napraviti odlicnu ekipu za Evrokup i da cete proci sto dalje u istom takmicenju. Jesta da zbog vas ne mozemo da uzmemo titulu preko decenije, ali za interes nase kosarke je mnogo vazno da Partizan bude uspesan u Evropi i da stvara mlade igrace. Nadam se da ce Dulence dovesti Todorovica i napraviti do njega dobrog igraca na poziciji beka i niskog krila. Jos kad bih Pavlovic ostao postao bi legenda Partizana. Nadam se da cete napraviti sto jaci tim i da se vidimo u finalu ABA lige. Ove godine su nas sjebali Hrvati, ali ove godine nadam se osveti. Zna se da se kod nas igra najbolja kosarka. Nadam se da vam ostaju Vesterman, Tepic i Milosavljevic, a Dangubic ako ne ostane u Vizuri neka predje kod vas. Voleo bih ja momka i u Zvezdi, ali nema sut, a realno gde ce vise napredovati nego kod Duleta majstora kosarke.Srpski sine,prvi među jednakima,taman da ti povjerujem da iskreno misliš ono što si napisao ali cvrc,pročitam ovo boldovano i nema šanse da te shvatim ozbiljno u bilo čemu..Čak i kada BIH mi napisao da je nebo plavo
Pozdrav i srecno u sastavljanu tima ove godine.