johnny79 napisao:Grobar1971 napisao:Em.. napisao: Ironija je da Bertu pretezno pljuju oni koji ulaze besplatno u halu.
Prva stvar vezano za ovu konstataciju je da ga ne pljujem, ali ga ne gledam istim očima više. Drugo, ja sam redovno u parteru i moju sezonsku sam platio u Humskoj pošteno i cele sezone nosim gle čuda dres KKP sa brojem 44 koji sam kupio na početku sezone kada se nije znalo ni da li će da se vrati na teren do kraja sezone. Nisu svi pljuvači ima nas koje je samo razočarao svojim postupkom i koji ga ne gledamo više istim očima.
Pridružujem se kolegi u komentaru. Takođe sam neko ko redovno plaća kartu za parter svake godine, mada mislim da ovo nije bitno za priču, ali definitivno Bertansa ne gledam više istim očima. Svaki od igrača može da raskine ugovor sa Partizanom zbog neplaćanja i finansijske situacije koja je svima poznata, pa ipak je Lovernj otišao uz (za košarku) ogromno obeštećenje.
Neću da spominjem da je mogao te pare da uzme za sebe, ovo je ipak jedan od "inteligentnijih" foruma na kojima sam bio do sada. Prosto ne možeš u isti koš Bertu i Žoa!
Osecam se ko kondukter, legitimisem ljude po internetu.

Nije se ovo odnosilo ni na koga odavde, ovde se i nije pljuvalo po Berti. Razocarenja jeste bilo, sto je (uslovno receno) i normalno, s obzirom da smo navikli na obrazac neispunjavanja ugovornih obaveza jedne strane i razumevanja druge strane, ali pljuvanja nije.
Sto se mene tice, Berta i Zo nisu mogli u isti kos ni pre raskida ugovora, ali nije to bitno. Nas problem ne bi smeo da bude da li je Berta ispao gospodin ili nije. Mozda i nije ispao gospodin, ali – kome mi da zamerimo negospodstvo kada ni sami nismo mogli biti gospoda i uzdrzati se od komentara o nezahvalnoj deci i naslova „prodao Partizan“? Sasvim je u redu razocarati se, ali i tada treba ostati gospodin. Dakle, hajde da se pozabavimo sopstvenim negospodstvom. Duletovim komentarom, pre svega (nije on tek neki tviteras, on je trener kluba). A potom i gomilom veoma neukusnih kometara raznih novinara pa i tih tviterasa, komentatora po portalima... (slozicete se da je veoma neukusno da se decku adresiraju tvitovi uvredljive sadrzine, ma kako da smo razocarani?) Kako je moguce da nam tudje negospodstvo tooliko smeta, a nase i ne vidimo? Uvek, ne samo u ovoj situaciji sa Bertom. To je ono sto je bitno. Nase sopstveno negospodstvo. S tudjim cemo vec nekako. Ovo nase ce nas udaviti.
Ne namirujemo svoje obaveze, ocekujemo od poverioca da bude gospodin, poverilac ne ispadne gospodin, bar ne u meri koja je nama odgovarala (jer je bitno samo sta
nama odgovara), iz cega sledi da u odredjenoj meri ipak ispada gospodin, ali nama to nije dovoljno. A kako mi nemamo nikakvu obavezu ni prema kome, nismo duzni poneti se gospodski.
Imamo hiljadu razloga da budemo razocarani, ali gledamo u pogresnu osobu. Dule i pojedini novinari su nam, svojim izjavama i naslovima, fino skrenuli paznju na nebitno(g). A, uzgred, oni ne placaju kartu
Da ne duzim, sve je vec receno na ovu temu. Tek da odgovorim i izvinim se ako sam vas uvredila. Poslednje sto zelim je da nekog uvredim.