Stare teme
Korisnikov avatar
By untd
Želim Bogdanu sve najbolje i veliko mu hvala. Bolje nije moglo što se tiče trenera, a sad što se tiče igre vidjet ćemo kako će se uklopiti. S obzirom na broj visokih igrača u Feneru morat će opet malo da koristi svoje sposobnosti playa.
Korisnikov avatar
By Drex
u novonastaloj situaciji Partizan se mora okrenuti alternativnim načinima sastavljanja tima.

Znam da nismo nikada to praktikovali, ali ne bi bilo loše da pokušamo da apliciramo za pozajmice mladih igrača iz većih klubova. U nekoj povoljnoj finansijskoj varijanti da ne plaćamo (ili bar minimalno) te igrače, a da se obavežu da igraju kod nas punu sezonu, i da njihove uloge zamenimo praksu dovođenja stranaca.

Jutros čitam da Barsa daje Todorovića na pozajmicu. Verovatno je prioritet neka bliža sredina, ali recimo što da ne Partizan. Kada već imamo tu reputaciju rada sa mladim igračima, možemo sad kad smo u škripcu da krenemo i sa ovom varijantom.

A post sam počeo pisati zbog jednog drugog Todorovića, Dejana. Nažalost, naša javnost je slabo upoznata sa ovim momkom, ali vrlo je moguće da se radi o strašnom talentu, tik ispod ranga Bogdanovića. Ko je gledao njegove klipove iz Rinkona, zna o čemu se radi. On i dalje ima neke probleme sa papirima iz BiH, ali definitivno je prihvatio opciju Srbija i nakon ovog leta će biti 100% kod nas. Unikaha mu traži pozajmicu za narednu sezonu, a ne vidim zašto ne bi mi pokušali da se uključimo u to, jer nismo ništa lošija opcija za razvoj od Mursije, Huventuda ili Obradoira.

Uglavnom, ne kažem da je ovo sigurno ispravna varijanta, ali stvarno mi ponekad ide na kurac intertnost uprave koja nema nikakvu drugu ideju, verovatno su im ovakve stvari ispod časti, i lakše će biti opet pujdati navijače na državu, Vučića i Bartomeua.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Znaci Bogdanovic se opet popisao po svojoj reci. Rekao je da nece igrati za reprezentaciju pa sad igra, rekao je da ostaje u Partizanu, a sad ide u Fenerbahce. Tako nikad nece postati igrac. Tj. igrac mozda i postane, ali posten covek tesko.

A izabrao je klub u kome ce biti rezervni bek. Verovatno da ima slabiji IQ kad odlazi u klub gde ce igrati 15 minuta.
Po meni je izdao Partizan i pogazio svoju rec. A izabrao je pogresan klub. To je moj stav. Vi mislite drugacije ako hocete i to je vas stav. Ovo je moj.
Poslednja izmena od MILOS OBILIC u Sub Jul 05, 2014 4:24 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By untd
Bertans oprostio Partizanu 144 hiljada evra duga! ljepo od njega u svakom slučaju
By Moneymaker
MILOS OBILIC napisao:Znaci Bogdanovic se opet popisao po svojoj reci. Rekao je da nece igrati za reprezentaciju pa sad igra, rekao je da ostaje u Partizanu, a sad ide u Fenerbahce. Tako nikad nece postati igrac. Tj. igrac mozda i postane, ali posten covek tesko.

A izabrao je klub u kome ce biti rezervni bek. Verovatno da ima slabiji IQ kad odlazi u klub gde ce igrati 15 minuta.
S' obzirom na ovaj tvoj post,koliki god mu je IQ od tvog je veći :roll: Drži se ti srećo ženske košrake,sve mi se čini da ti je anatomski bliža nego muška ;)
Korisnikov avatar
By Karaburac
MILOS OBILIC napisao:Znaci Bogdanovic se opet popisao po svojoj reci. Rekao je da nece igrati za reprezentaciju pa sad igra, rekao je da ostaje u Partizanu, a sad ide u Fenerbahce. Tako nikad nece postati igrac. Tj. igrac mozda i postane, ali posten covek tesko.

Po meni je izdao Partizan i pogazio svoju rec. A izabrao je pogresan klub. To je moj stav. Vi mislite drugacije ako hocete i to je vas stav. Ovo je moj.
Obilicu aj ozbiljno prestani da konzumiras te opijate koje god da koristis. Jebote na svakom koraku vidis neku izdaju, gospod Bog sa tobom.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:

Obilicu aj ozbiljno prestani da konzumiras te opijate koje god da koristis. Jebote na svakom koraku vidis neku izdaju, gospod Bog sa tobom.
Niko ga nije terao da kaze da ako ne ode u NBA da ostaje u Partizanu. Sam je sebe sjebao.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Ti imas ozbiljnih problema.
A ti si strucan da to procenis ?
Kravic kaze da ne bi imao nista protiv da igra u Zvezdi ili Partizanu.
  • 1
  • 1669
  • 1670
  • 1671
  • 1672
  • 1673
  • 1709
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]