- Sub Jul 05, 2014 4:06 pm
u novonastaloj situaciji Partizan se mora okrenuti alternativnim načinima sastavljanja tima.
Znam da nismo nikada to praktikovali, ali ne bi bilo loše da pokušamo da apliciramo za pozajmice mladih igrača iz većih klubova. U nekoj povoljnoj finansijskoj varijanti da ne plaćamo (ili bar minimalno) te igrače, a da se obavežu da igraju kod nas punu sezonu, i da njihove uloge zamenimo praksu dovođenja stranaca.
Jutros čitam da Barsa daje Todorovića na pozajmicu. Verovatno je prioritet neka bliža sredina, ali recimo što da ne Partizan. Kada već imamo tu reputaciju rada sa mladim igračima, možemo sad kad smo u škripcu da krenemo i sa ovom varijantom.
A post sam počeo pisati zbog jednog drugog Todorovića, Dejana. Nažalost, naša javnost je slabo upoznata sa ovim momkom, ali vrlo je moguće da se radi o strašnom talentu, tik ispod ranga Bogdanovića. Ko je gledao njegove klipove iz Rinkona, zna o čemu se radi. On i dalje ima neke probleme sa papirima iz BiH, ali definitivno je prihvatio opciju Srbija i nakon ovog leta će biti 100% kod nas. Unikaha mu traži pozajmicu za narednu sezonu, a ne vidim zašto ne bi mi pokušali da se uključimo u to, jer nismo ništa lošija opcija za razvoj od Mursije, Huventuda ili Obradoira.
Uglavnom, ne kažem da je ovo sigurno ispravna varijanta, ali stvarno mi ponekad ide na kurac intertnost uprave koja nema nikakvu drugu ideju, verovatno su im ovakve stvari ispod časti, i lakše će biti opet pujdati navijače na državu, Vučića i Bartomeua.
paranoja uzela mi dušu, sve mi uzela