Stare teme
By djomla
Da je Berta hteo nesto lose Partizanu i da je los on bi ugovor raskinuo pred finale. Stisnuo je zube kao i drugi i odigrao do kraja. Hvala mu.

Vreme je za rastanak, verujem da mu je bitno da situaciju oko novog kluba resi sto pre. Isto vazi i za Bogdana, Lea...
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Duletov komentar o (ne)zahvalnoj deci je - sraman.
By Gira PFC
Šteta, očekivalo se da Berta ovog leta ode, ali ne za ! E sad ko je kriv što ide za dž, najbolje znaju naši iz uprave. U svakom slučaju, ovo je kap koja je prelila čašu i mislim uprava sada MORA pod hitno sa svim igračima i njihovim menadžerima da napravi pojedinačne sastanke i da napravi plan dalje "finansijske" akcije (čitaj isplate dugova - koliko odmah, koliko u ratama, da li pristaju na uslove i neko obeštećenje, da li pristaju na odbitak dela dugova i sl.).
Svi oni koji su se čudili što nam je Lovernj postao kapiten posle povrede Dragančeta i ovim potezom Bertansa su dobili posredan odgovor. Lovernj je ispao neviđen čovek prema KKP i ispoštovao je klub i navijače maksimalno. Berta je krenuo drugim putem, ali na njega ima pravo. Ne bi me čudilo da i Vesterman uradi slično.
Posle ovoga, mislim da više niko ne treba ni da razmišlja da li nam Bogdan ostaje u klubu i sledeće sezone. On nam je poslednja šansa da uzmemo neku paru i da se malo pokrpimo. Ali zato sa njim treba lepo sesti za sto i izdogovarati sve da nam i on ne odleti ko Berta, inače smo na..bali skroz!!!
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Bertans je ove sezone bio najgori igrac Partizana. S obzirom na renome nista nije pokazao. Samo je palijao do besvesti da bi nasao dobar klub, ali nadam se da mu to nece upaliti i da ce zavrsiti u Rigi.
Za Lovernja sam mislio da je veliko djubre, ali sam pogresio. Jesta na terenu protiv Zvezde dosta prljav, ali je se pokazao kao dobar covek. Ostao u Partizanu, oprostio dugove i Partizan je zaradio na njemu. Tako je trebao i Bertans da uradi.
By djomla
Povodom Duletove reakcije...

Doveden je situacije bez izlaza. Nijedan igrac Partizana nije placen a EL nije obezbedjena. U takvoj situaciji svaki od igraca (a svi imaju zelju da igraju EL) imaju mogucnost raskida ugovora ovoga trenutka.

Desilo se to da je jedan to i uradio. Kako treba reagovati na to? Kako treba reagovati a da to isto ne urade sutra ostalih 11 igraca? Potapsati Bertansa po ramenima i reci:

"Hvala ti na svemu, idi svojim putem, imas sva prava ovoga sveta da to uradis."

Neide to tako. Prosto dajes slobodno svima. Ovako mora da ih drzi jos neko vreme na okupu. Bar one na koje planira i iduce godine.

Koliko sam mogao da primetim Dule i nije posebno iznenadjen, jer da jeste mnogo burnije bi reagovao.
Korisnikov avatar
By Ćomi
djomla napisao:Povodom Duletove reakcije...

Doveden je situacije bez izlaza. Nijedan igrac Partizana nije placen a EL nije obezbedjena. U takvoj situaciji svaki od igraca (a svi imaju zelju da igraju EL) imaju mogucnost raskida ugovora ovoga trenutka.

Desilo se to da je jedan to i uradio. Kako treba reagovati na to? Kako treba reagovati a da to isto ne urade sutra ostalih 11 igraca? Potapsati Bertansa po ramenima i reci:

"Hvala ti na svemu, idi svojim putem, imas sva prava ovoga sveta da to uradis."

Neide to tako. Prosto dajes slobodno svima. Ovako mora da ih drzi jos neko vreme na okupu. Bar one na koje planira i iduce godine.

Koliko sam mogao da primetim Dule i nije posebno iznenadjen, jer da jeste mnogo burnije bi reagovao.
Po meni, rečenica "...neki su zahvalni, neki nisu, neki su Lovernj, a neki Bertans..." više govori o Duletu nego o Bertansu. Takvo pljuvanje igrača koji je naučio srpski da bi mogao da komunicira sa trenerom, a pritom i doneo titulu prošle godine, mi je neshvatljivo! Itekako je burno (sramno) reagovao.
Korisnikov avatar
By J.Erving
MILOS OBILIC napisao:
J.Erving napisao:Nedostaje izvor

[tweet][/tweet]
Izdaja :o
Idi bre snimaj plavuse, sta si nas napao ceo dan.
  • 1
  • 1659
  • 1660
  • 1661
  • 1662
  • 1663
  • 1709
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]