- Čet Jul 03, 2014 3:22 pm
Šteta, očekivalo se da Berta ovog leta ode, ali ne za dž! E sad ko je kriv što ide za dž, najbolje znaju naši iz uprave. U svakom slučaju, ovo je kap koja je prelila čašu i mislim uprava sada MORA pod hitno sa svim igračima i njihovim menadžerima da napravi pojedinačne sastanke i da napravi plan dalje "finansijske" akcije (čitaj isplate dugova - koliko odmah, koliko u ratama, da li pristaju na uslove i neko obeštećenje, da li pristaju na odbitak dela dugova i sl.).
Svi oni koji su se čudili što nam je Lovernj postao kapiten posle povrede Dragančeta i ovim potezom Bertansa su dobili posredan odgovor. Lovernj je ispao neviđen čovek prema KKP i ispoštovao je klub i navijače maksimalno. Berta je krenuo drugim putem, ali na njega ima pravo. Ne bi me čudilo da i Vesterman uradi slično.
Posle ovoga, mislim da više niko ne treba ni da razmišlja da li nam Bogdan ostaje u klubu i sledeće sezone. On nam je poslednja šansa da uzmemo neku paru i da se malo pokrpimo. Ali zato sa njim treba lepo sesti za sto i izdogovarati sve da nam i on ne odleti ko Berta, inače smo na..bali skroz!!!