- Čet Jul 03, 2014 2:37 pm
Kad je u pitanju ono sto nije struka,uvek sam se vodio logikom ma bice bolje u smislu valjda ima mozga.Izgleda da nema mozga.Ne on nego svi u klubu.
Uhvatitete se za neki komentar,gde sam imao pozitivno misljenje,ali tamo gde sam kritikovao to se zaboravlja.
Znam da sam isto tako napisao,ima vrmena za kritiku.
Ko je ovde pisao o slucaju Cakarevic i mnogim njegovim izlivima OCINSTVA.Na kraju krajeva ,ja sam ovde pisao malo u zadnje vreme,ali znaju drugi moje misljenje o situaciju u klubu.
Salvatore Guliano napisao:Kad je struka u pitanju,tj Dule kao trener,misljenja sam da je dobar trener.Ima propusta,ali je ok.Kure napisao:+1 Kure i ja cele godine pricamo jedno, Strelac drugo i evo na kraju smo se poklopili sa misljenjima kolko sam shvatio
Стрелац, фрапиран сам твојим постом, шта би са оним брањењем челника и њихове политике вођења клуба.
Kad je u pitanju ono sto nije struka,uvek sam se vodio logikom ma bice bolje u smislu valjda ima mozga.Izgleda da nema mozga.Ne on nego svi u klubu.
Uhvatitete se za neki komentar,gde sam imao pozitivno misljenje,ali tamo gde sam kritikovao to se zaboravlja.
Znam da sam isto tako napisao,ima vrmena za kritiku.
Ko je ovde pisao o slucaju Cakarevic i mnogim njegovim izlivima OCINSTVA.Na kraju krajeva ,ja sam ovde pisao malo u zadnje vreme,ali znaju drugi moje misljenje o situaciju u klubu.
Kad je tesko-Mesina