Stare teme
By strelac
Salvatore Guliano napisao:
Kure napisao:
Стрелац, фрапиран сам твојим постом, шта би са оним брањењем челника и њихове политике вођења клуба.
+1 Kure i ja cele godine pricamo jedno, Strelac drugo i evo na kraju smo se poklopili sa misljenjima kolko sam shvatio
Kad je struka u pitanju,tj Dule kao trener,misljenja sam da je dobar trener.Ima propusta,ali je ok.
Kad je u pitanju ono sto nije struka,uvek sam se vodio logikom ma bice bolje u smislu valjda ima mozga.Izgleda da nema mozga.Ne on nego svi u klubu.
Uhvatitete se za neki komentar,gde sam imao pozitivno misljenje,ali tamo gde sam kritikovao to se zaboravlja.
Znam da sam isto tako napisao,ima vrmena za kritiku.
Ko je ovde pisao o slucaju Cakarevic i mnogim njegovim izlivima OCINSTVA.Na kraju krajeva ,ja sam ovde pisao malo u zadnje vreme,ali znaju drugi moje misljenje o situaciju u klubu.
Korisnikov avatar
By Kure
О чему ми причамо, дунстери нису знали до када требају да аплицирају за репрограм па да не плаћају камате на неплаћен порез, а како да знају како се преговара са играчем о пипавим питањима.
Контам да Берти нико није одговорио нити са човеком сео ради договора јер:
1. Дуле је отпутовао у ХГ, чуо распродаја уметнина, а и квадрат пада,
2. ПСД је већ 5 дана у кафани, боде се са кумаром,
3. Тоша прати СП па непостизава,
4. Шилобад, па зато што је Шилобад.

Циркус велики.

Стрелац нема шта да се правдаш. Него ми је чудно да си уопште писао ишта позитивно о поглавицама нашег клуба, ако си стварно близак клубу и имао си и инфо иза кулиса. Ево ја лично сам само због оно мало информација које процуре у јавност попиздео на те немаче појма и користио сваку прилику да их критикујем. Шта бих тек радио да сам знао и овај хиден инфо - еклатантан пример њиховог немара и болокуре.
Korisnikov avatar
By BogdanB
U prvom trenutku nisam mogao da verujem I nekako sam se osecao kao da nas je izdao.
Ali to je bilo odmah cim sam procitao vest, ali to me je brzo proslo, igrao je covek bez para I ima pravo da radi sta on hoce. Razocaran sam ali neka ovo bude samar upravi kao sto je neko rekao.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Karaburac
MILOS OBILIC napisao:Bertans je ispao 0 od coveka. Da mu nije Partizana ne bi niko cuo za njega, a on trazi sisa raskid ugovora. 200 000 su smesni novci za njega, a normalno da nije hteo Partizan da ga proda za te smesne novce.
A ovi sto pricaju da nemaju za hranu nista im ne verujem. Kako Bajkovic kaze prica se da nemamo za stan i hranu, a ja vozim BMW-a i imam koznu jaknu :D

NEKA ODE SVAKO KO BI PRODAO PARTIZAN. Takvi "nezahvalnici " ne trebaju ni da imaju mesta u prvaku Evrope.

Ne znam da li si ozbiljan ili si ironican, ali u svakom slucaju nisi zanimljiv.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:
MILOS OBILIC napisao:Bertans je ispao 0 od coveka. Da mu nije Partizana ne bi niko cuo za njega, a on trazi sisa raskid ugovora. 200 000 su smesni novci za njega, a normalno da nije hteo Partizan da ga proda za te smesne novce.
A ovi sto pricaju da nemaju za hranu nista im ne verujem. Kako Bajkovic kaze prica se da nemamo za stan i hranu, a ja vozim BMW-a i imam koznu jaknu :D

NEKA ODE SVAKO KO BI PRODAO PARTIZAN. Takvi "nezahvalnici " ne trebaju ni da imaju mesta u prvaku Evrope.

Ne znam da li si ozbiljan ili si ironican, ali u svakom slucaju nisi zanimljiv.
Ozbiljan sam.
By strelac
Kure

Nemoj da me z....

jesam li kritikovao za reprogram??
jesam li kritikovao Rad,struku
jesam li kritikovao ponasanje prema igracima,hvatanje za gusu,povrede,itd
jesam li kritikovao upravu tj PSD,Silobada i ostale
ko je pisao ovde da Dule nije isti covek od kako se vratio iz CSKA
ko je pljuvao PSD i slucaj Fida(znam tog majmuna od kad je drzao Mali zmaj(kineski restoan).
ko je pisao ovde o slucaju cakarevic,da je unistio igraca,tj isao je na to da ga unisti.

Nemoj da trazimo postove posle Moskve kad sam upozoravao da nije isti covek,ali je napravio rezultat,pa su neki zaboravili.Sad kad je pocelo da puca,onda ja sam u pravu.

nemoj da mi spocitavate nesto sto nije.

Jel treba da promenim boje kluba, ili da prestanem da navijam za isti.

Dalje ostajem pri istom stavu.

kad je u pitanju struka,nema boljeg trenera od debelog.Ali ovo vise nema veze sa strukom.
Korisnikov avatar
By Mikoni
Grba napisao:Kure, jednostavno dečko je dupetom zatvorio vrata.....nema tu jeli ili nije, ovako je ili onako je...Znači dupetom. E sad što se dupetom vrata ne zatvaraju.....Ali otom, potom......
Veliko je pitanje ko je kome tu sta zatvarao. On je stigao u Partizan kao vrlo perspektivan igrac. Nije nikakvo Partizanovo cudo, otkrice. Partizan je iskoristio situaciju u Olimpiji, on je taj klub lagano napustio, ali je coveku verovatno dokurcilo da i dalje igra za dz. Profesionalac je. Nije ovo situacija u kojoj je samo igrac profitirao, pa da samo igrac nesto duguje. Njegova karijera pre partizana nije bila u padu. Ako je za njega nudjeno 200 000, to je fina cifra i budala je ne bi prihvatila. Posebno u situaciji u kojoj vi jeste sad.

Ja bih rekao da je momku diktirano na koji ce nacin reci dovidjenja iako se znalo da moze raskinuti. Ni to se ne radi..
Korisnikov avatar
By Grba
Eh da je Tepara siromah ubacio onu trojku protiv Cedevite.....Ja sam tadaznao da je tu kraj, mnogi nažalost nisu..... Mislim ne kraj tipa klasične propasti ali kraj lepih i srećnih vremena Evrolige, zadovoljnih i ispunjenih igrača, srećnih navijača.....Ostalo su sve samo priče tipa bilo jednom....Zato kažem da je Tepara malo više "mudnuo" prilikom šuta, do svega ovoga ne bi došlo...Ostaje nam dugo toplo leto....A jesen kad dođe? Eeee.............
Korisnikov avatar
By tdi
Ne vidim da je nesto kriv Bertans !
Nema razloga da se on pljuje i vredja. Decko igra za platu koje nema i kraj price. Kao sto ni vi necete da radite za dzabe tako nece ni on niti iko.
Danas je u svemu kapitalizam a tu se ne mozes ponasati kao da zivis u socijalizmu ili komunizmu.
Pitanje je da li su u SAS digli ruke od njega posle povrede.
  • 1
  • 1658
  • 1659
  • 1660
  • 1661
  • 1662
  • 1709
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]