Stare teme
Korisnikov avatar
By Pink Panther
miki napisao:Hikmen i Gaudlok u Feneru.
Dilejni u Lokomotivi Kuban.
žoc mi je malo nejasan,ali dobro.
ovo je više gomilanje igrača nego plansko popunjavanje pozicija.doveo je dva koš igrača,combo bek i šuter koji ,jest ubica,ali funkcionira samo sa loptom i jošk tome ju ne vraća.
i dalje mislim da im prioritet mora biti teški centar i čisti play ;) ima tamo igrača za zabiti,ali imaju problema sa pozicijskim napadom jer je bou tranzicija 80% igre.
Korisnikov avatar
By Mikoni
Pink Panther napisao:
miki napisao:Hikmen i Gaudlok u Feneru.
Dilejni u Lokomotivi Kuban.
žoc mi je malo nejasan,ali dobro.
ovo je više gomilanje igrača nego plansko popunjavanje pozicija.doveo je dva koš igrača,combo bek i šuter koji ,jest ubica,ali funkcionira samo sa loptom i jošk tome ju ne vraća.
i dalje mislim da im prioritet mora biti teški centar i čisti play ;) ima tamo igrača za zabiti,ali imaju problema sa pozicijskim napadom jer je bou tranzicija 80% igre.
Mislim da je ozbiljan centar rak rana tog tima Posebno sto zeljko voli sporiju igru. Meni ne pada na pamet jedan jedini koji je dostupan a koji bi ga zadovoljio. Nije on dovodio Zorica i Sekulica sto su dobri, vec sto nije znao sta ce..

Ni Dijamantidis nije bio klasican plej, nije ni spanulis, to im je manji problem. Imaju igrace koji odradjuju posao organizatora sasvim pristojno, imaju par pametnih igraca. Onaj mali Turcin ce biti ozbiljniji sledece gpodine, Preldzic moze biti mnogo dobar(ili sam japrosto slab na takve igrace), Bjelkan pomoci. Mislim da on generalno voli igrace koji mnogo uticu na igru, sa vise aspekata.

Ni meni se Gaudlok nikako ne uklapa. On nije tipican suter, kao Nikolas na primer, vec suter indijanac, koji mnogo drzi loptu(na stranu kvalitet, koji jeste vrhunski-govorim o uticaju na tim) ..tu se skroz slazem.

Ali to kad napises teski centar i cist plej..nema nesto tog..
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
A sta mislite, ima li sanse da Zeljko pokupi Nurkica?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Dzastin Delman i zvanicno u Barseloni. Mada sam mislio da je vec odavno stigao. Taman bi mogao Lucic sad vise da igra.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
doellmana je miško uvalio barceloni još nakon druge grupne faze eurocupa.

fener
-žorića je doveo isključivo zato jer mu je trebao 4/5 koji sjajno brani PnR. žorić osim toga unosi energiju,skok,te poentira iz PnR-a,ali ne unosi dubinu u napad. lani su popušili na tržnici centra,pa je doveo sekulića,ali to je tipično žocovo krpanje usred sezone iskusnim veteranom spremnim za male role koji ima malu košarku,ima košarku u prstu i nema jezične barijere pa nemože puno promašiti ( ja prvi znam to na primjerima dovođenja žižića,prkačina i jurice golemca u panathinaikos i njihovoh priča)
-nurkića žele , i obavljeni su neki razgovori. neznam što želi igrač,ali jedan čovjek iz stožera njihovog mi je rekao da vjerojatno odlazi iz cedevite.mislim da je igraču prioritet nba, ali feneru bi sjeo ko budali šamar
-oni centra moraju uzeti pošto poto.svaka čast sadašnjim igračima,ali oni samo mogu napasti europski vrh. odlaskom kleize treba im i jedna četvorka. tu iskreno očekujem nekog crnog undersized atletu ala dorsey,hines,tyus,dunston. to uvijek mogu naći.problem je pozicija centra.u europi oskudjeva elitinih centara,a odlično je primjećeno na topicu da obradović bez takvog nemože. tko je takav uopće- tomić,krstić,kaun,sofo,bourussis,marić,svi imaju višemilijunske ugovore. problem je željku što takvog centra nema.
-play im je nužnost, pokazalo se da bo u ovakvoj kompoziciji tima nije idealan za pozicijsku košarku. treba im igrač jak na povratnom pasu i napadanju closeouta,te eventualno PnR u završnoj fazi napada. dakle,sve što bo nije iako je sjajan igrač.sipahi je super back up, hickman je odličan combo šesti igrač,ali oni pitanje playa moraju riješiti.
Korisnikov avatar
By Lucky
Eh, da je bilo onako kako se Dule nadao prije 2 godine, sada bi se svi otimali za Muslija. Ovako...
By objektivni_navijac
Vincent Vega napisao:A sta mislite, ima li sanse da Zeljko pokupi Nurkica?
jako dobre šanse, ali meni se to ne dopada, radije bih ga vidio kod Pešića :)
By Edibledi
Pink Panther napisao:doellmana je miško uvalio barceloni još nakon druge grupne faze eurocupa.

fener
-žorića je doveo isključivo zato jer mu je trebao 4/5 koji sjajno brani PnR. žorić osim toga unosi energiju,skok,te poentira iz PnR-a,ali ne unosi dubinu u napad. lani su popušili na tržnici centra,pa je doveo sekulića,ali to je tipično žocovo krpanje usred sezone iskusnim veteranom spremnim za male role koji ima malu košarku,ima košarku u prstu i nema jezične barijere pa nemože puno promašiti ( ja prvi znam to na primjerima dovođenja žižića,prkačina i jurice golemca u panathinaikos i njihovoh priča)
-nurkića žele , i obavljeni su neki razgovori. neznam što želi igrač,ali jedan čovjek iz stožera njihovog mi je rekao da vjerojatno odlazi iz cedevite.mislim da je igraču prioritet nba, ali feneru bi sjeo ko budali šamar
-oni centra moraju uzeti pošto poto.svaka čast sadašnjim igračima,ali oni samo mogu napasti europski vrh. odlaskom kleize treba im i jedna četvorka. tu iskreno očekujem nekog crnog undersized atletu ala dorsey,hines,tyus,dunston. to uvijek mogu naći.problem je pozicija centra.u europi oskudjeva elitinih centara,a odlično je primjećeno na topicu da obradović bez takvog nemože. tko je takav uopće- tomić,krstić,kaun,sofo,bourussis,marić,svi imaju višemilijunske ugovore. problem je željku što takvog centra nema.-play im je nužnost, pokazalo se da bo u ovakvoj kompoziciji tima nije idealan za pozicijsku košarku. treba im igrač jak na povratnom pasu i napadanju closeouta,te eventualno PnR u završnoj fazi napada. dakle,sve što bo nije iako je sjajan igrač.sipahi je super back up, hickman je odličan combo šesti igrač,ali oni pitanje playa moraju riješiti.
Како нема, јел си гледао ти Ђорђа Гагића? :)
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]