- Sre Jul 02, 2014 1:47 am
Mekejleb napustio Fener a Law napustio Oly!Možda ipak nelson završi u Oly-ju
miki napisao:Hikmen i Gaudlok u Feneru.žoc mi je malo nejasan,ali dobro.
Dilejni u Lokomotivi Kuban.
DAMIR JAVOR
Pink Panther napisao:Mislim da je ozbiljan centar rak rana tog tima Posebno sto zeljko voli sporiju igru. Meni ne pada na pamet jedan jedini koji je dostupan a koji bi ga zadovoljio. Nije on dovodio Zorica i Sekulica sto su dobri, vec sto nije znao sta ce..miki napisao:Hikmen i Gaudlok u Feneru.žoc mi je malo nejasan,ali dobro.
Dilejni u Lokomotivi Kuban.
ovo je više gomilanje igrača nego plansko popunjavanje pozicija.doveo je dva koš igrača,combo bek i šuter koji ,jest ubica,ali funkcionira samo sa loptom i jošk tome ju ne vraća.
i dalje mislim da im prioritet mora biti teški centar i čisti playima tamo igrača za zabiti,ali imaju problema sa pozicijskim napadom jer je bou tranzicija 80% igre.
When I'm dead I'll be dead a long time, but the wines so pleasing and so sublime.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
DAMIR JAVOR
Vincent Vega napisao:A sta mislite, ima li sanse da Zeljko pokupi Nurkica?jako dobre šanse, ali meni se to ne dopada, radije bih ga vidio kod Pešića
Srebrenica 8372 žrtve genocida, Sarajevo, 1601 dijete ubijeno u opsadi grada. Jer su samo šiptari gamad a srbi božija bića.
Pink Panther napisao:doellmana je miško uvalio barceloni još nakon druge grupne faze eurocupa.Како нема, јел си гледао ти Ђорђа Гагића?
fener
-žorića je doveo isključivo zato jer mu je trebao 4/5 koji sjajno brani PnR. žorić osim toga unosi energiju,skok,te poentira iz PnR-a,ali ne unosi dubinu u napad. lani su popušili na tržnici centra,pa je doveo sekulića,ali to je tipično žocovo krpanje usred sezone iskusnim veteranom spremnim za male role koji ima malu košarku,ima košarku u prstu i nema jezične barijere pa nemože puno promašiti ( ja prvi znam to na primjerima dovođenja žižića,prkačina i jurice golemca u panathinaikos i njihovoh priča)
-nurkića žele , i obavljeni su neki razgovori. neznam što želi igrač,ali jedan čovjek iz stožera njihovog mi je rekao da vjerojatno odlazi iz cedevite.mislim da je igraču prioritet nba, ali feneru bi sjeo ko budali šamar
-oni centra moraju uzeti pošto poto.svaka čast sadašnjim igračima,ali oni samo mogu napasti europski vrh. odlaskom kleize treba im i jedna četvorka. tu iskreno očekujem nekog crnog undersized atletu ala dorsey,hines,tyus,dunston. to uvijek mogu naći.problem je pozicija centra.u europi oskudjeva elitinih centara,a odlično je primjećeno na topicu da obradović bez takvog nemože. tko je takav uopće- tomić,krstić,kaun,sofo,bourussis,marić,svi imaju višemilijunske ugovore. problem je željku što takvog centra nema.-play im je nužnost, pokazalo se da bo u ovakvoj kompoziciji tima nije idealan za pozicijsku košarku. treba im igrač jak na povratnom pasu i napadanju closeouta,te eventualno PnR u završnoj fazi napada. dakle,sve što bo nije iako je sjajan igrač.sipahi je super back up, hickman je odličan combo šesti igrač,ali oni pitanje playa moraju riješiti.
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).