- Pet Jun 27, 2014 10:13 am
Cestitke misku i megi, ni jedan nas klub nije imao tri draftovana igraca u jednoj godini
Jomer napisao:Cestitke misku i megi, ni jedan nas klub nije imao tri draftovana igraca u jednoj godiniDa li je uopste neki evropski klub to do sada imao?
When I'm dead I'll be dead a long time, but the wines so pleasing and so sublime.
Vincent Vega napisao:Budućnost i joše jedan čini mi se..Jomer napisao:Cestitke misku i megi, ni jedan nas klub nije imao tri draftovana igraca u jednoj godiniDa li je uopste neki evropski klub to do sada imao?
Kad je tesko-Mesina
Zex88 napisao:Jouventud 2009> Rubio #5, Eyenga #30, Norel #47Vincent Vega napisao:Budućnost i joše jedan čini mi se..Jomer napisao:Cestitke misku i megi, ni jedan nas klub nije imao tri draftovana igraca u jednoj godiniDa li je uopste neki evropski klub to do sada imao?
strelac napisao:Za Evropu ne znam,ali iz nase zemlje je bilo najvise 2 iste godine.Da li 2002 ili 2003 Krstic i Vujanic.Nih dvojica koliko znam.Zavisi šta računaš pod zemlju, imali smo i Miličića, Čabarkapu, Pavlovića i Vraneša na draftu 2003 kad smo bili ista zemlja.
Jomer napisao:i jos nesto, posle sinocnog draftta, KKP, CZ da zabarove miskove igrace, uvideo je da moze najbolje sam da ih razvije kroz MV< sta ce njemu u zivotu komplikacije sa dunsterima Radonjom,Jovanovicem,Mutom..To i nemora da bude tacno.Bilo je igraca koji su izasli na draft,pa nisu nista uradili.
Kad je tesko-Mesina
Antoine napisao:Mislio sam klub ,a ja napisah zemlja.strelac napisao:Za Evropu ne znam,ali iz nase zemlje je bilo najvise 2 iste godine.Da li 2002 ili 2003 Krstic i Vujanic.Nih dvojica koliko znam.Zavisi šta računaš pod zemlju, imali smo i Miličića, Čabarkapu, Pavlovića i Vraneša na draftu 2003 kad smo bili ista zemlja.
Krstić, Vujanić i Šekularac su bili 2002.
Kad je tesko-Mesina
Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]