poydrav drugari, na kraju sam se raspametio i shvatio da je Sale bio apsolutno upravu, STO ZENA MOZE IZ MESTA, TO DJAVO NE MOYE NI IZ ZALETA! evo ukratko:
jedan dan sam nesto rekao kako sam ja u istom sranju kao i jos jedan njen drug i onda ga je ona pitala s kim je on to u frend zoni, tu sam jebeno shvatio da sam u teskim govnima i odlucio da je odjebem, ona se muvala sa ovim jednim ortakom i evo sinoc kada sam ih video u kupatilu samo sto se nisam ispovracao! sva sreca shvatio sam svoju situaciju i sad je sve ok drago mi je sto mi je on otvorio oci. ona je dok je znala da se lozim na nju, pricajuci mi da se lozi na nekog lika iz bg se smuvala sa ovim bajom na moje oci i vacare se svakom prvom prilikom
prosto je tako najlakse shvatiti na cemu sam i drago mi je sto sam uspeo da to podnesem. vise nema onog cuvenom plama i okrecem se drugoj klinki, mozda veceras padne neka posto je poslednje vece bice alkohola i tako to.
Lucky jbg nisam imao te srece
jos jednom veliki pozdrav pre svega Saletu a kasnije i ostalima na savetima. hvala vam puno!
kosta76 napisao:Imam pitanje za doktora.
Pre dve nedelje sam cuo jedan slager i ne mogu da izbacim refren iz glave. Vreme prolazi a refren me i dalje muci.
Sedim u kaficu sa drugarom i udje neka cica , meni se jevi refren : " Ulazis u nas kafe lepa ko ruza "
Na poslu iz cista mira pocnem da pevusim sebi u bradu....Doktore, pomozite!
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Pa meni pada par stvari na pamet, tako da cu navesti ovde moguce uzroke ove pojave...
Pre svega , izvodjac.Dragan Stojnic rip, je bio pola covek pola 8.mart dok je Zeljko Samardzic jos pisao po kartonu i mislio da pada kisa.Srpska verzija matorog Iglesiasa dovodila je dame tog doba do ludila, muskarce inspirisala na jebacke poduhvate sa smekerskim uvodima a SAVA CENTAR ( koji mi je inace od skora, tj deo oko njega omiljena lokacija u Bg-u) punila na 3 dana.Iskusno, igrao je Stojnic tada i na kartu mozda nekog pritajenog nacionalizma , ubacujuci to cuveno srpsko trojstvo na jedan perfidan nacin.Mogao je on odrediti i 5 dana za koncerte, ali ne, broj 3 je bio nesto cega se drzao, no to je manje bitno.Postoji i legenda, za koju se Draganovi menadzeri kunu da je istina a otprilike ide ovako.
Jednom prilikom se Stojnic blago zapio u backstageu.Sa njim je bio i neki njegov prijatelj koji se naravno slepao na slavu Stojnica, i cesto krao njegove stihove i govorio ih mladim damama.Par puta je proslo, par puta je dobijao samare, a ove koje su mu lupale samare dobijale su dijagnozu da pate od sindroma -Vec su bile na osmomartovskom koncert.No, taj njegov prijatelj i nije toliko bitan, bitan je Stojnic.Tom prilikom, Stojnic je tvrdio da je u stanju da otkopcava kosulje, cepa dekoltee i cak skida bruseve ne koristeci nista sem njegovog glasa.I tako stadose oni, i poce Dragan da peva.Kako koja zena ulazi, tako pada odeca sa nje.Zene u cudu, malo im krivo, opet s druge strane im i drago sto ih je bas Stojnicev glas skinuo, navlace odecu, ali ne prebrzo, taman toliko da mogu da upute taj pogled ispod trepavica (bik Ferdinand style) i da mu kazu pogledom - Sad si me skinuo zato sto mozes, ali zelim da me skines i zato sto hoces.Kad se procula prica sta se desava, pocese zene masovno da zovu jedna drugu, da se svaka oproba i vidi kakva je to zajebancija u pitanju.Kazu i da je cuvena Natasa Kandic pohrlila ka Stojnicevom backstageu, i u trenutku kad je usla, Dragan je zavrsio pesmu, a ona ostala obucena do grla, zbunjena i razocarana.I od tad joj je ovo sto vuce i dana.
No contact jebac, to je bio Stojnic.Covek sposoban za sve.
Druga stvar zbog koje ti se ovo mozda desava je cist egzibicionizam, skriven negde u tebi, konacno isplivao, podsvesno izvucen, da bi razbio monotoniju nastalu konvencionalnim prilazom nepoznatim curama.Takodje, mozda si se i svesno odlucio na ovo, ali samo u slucaju da je pala opklada tipa - E, da l bi mogao da je smuvas prilazeci pesmom Dragana Stojnica?
E sad, da se znamo, ja bih mozda i pomislio kako je Stojnic bio nenormalno popularan u Sloveniji a tvoja teznja ka EU te naterala da prihvatis i neke stvari za koje nisi ni sanjao da ce ti se svideti.Medjutim, posto ja posao obavljam strogo profesionalno i radim iskljucivo sa nepoznatima, ubedjen sam da ovo nije slucaj
Pozdrav, nadam se da sam ti bar malo pomogao, i pisi nam opet...
kosta76 napisao:Doktore, imam jedno pitanje. Strasno sam zabrinut pa bih vas molio da mi pomognete.
Gledao sam sinoc film Rust and Bone. Marion Kotliard u tom filmu glumi invalida posto joj je orka pojela noge.
Glumac koji je spopada u tom filmu neodoljivo lici na Raska Katica . Garant mu je burazer
Zabrinut sam iz dva razloga:
1)Poceo sam da se lozim na tuzne price
2)Nije valjda dotle doslo da "Rasko" i Ja imamo isti ukus za zene
Antoine napisao:[offtopic]Sviđa mi se promena imena teme, ali mi se ne sviđa nepoštovanje pravopisa srpskog jezika u njenom nazivu. Onako, uzgred...[/offtopic]
Edit: Hvala na ispravci
Ne kontam. Dr BEZ TAČKE je titula naučnog zvanja, tako da možeš biti dr (doktor) pravnih/ekonomskih i drugih nauka.
Pretpostavljam da je dr. flameni psihijatar što je zanimanje lekar. U tom slučaju pravilno je pisati dr. (sa tačkom), jer to nije titula naučnog zvanja nego skraćenica naziva jednog zanimanja, koja je "zgodno" izmišljena i zamišljena kako bi u narodu izazvala zabunu i usadilo mišljenje da je lekarko (doktorsko) zanimanje nešto više i značajnije od ostalih zanimanja.
Inače lekar koji ima titulu doktora kao naučno zvanje je dr sci. med. , tu ovo dr bez tačke znači doktorat (VIII stepen) kao u svim drugim naukama i zanimanjima, a sci. med. označava da je u pitanju doktorat iz medicinske nauke.
Ukratko:
DR (bez tačke) u smislu skraćenice za označavanje titule osobe koja je završila medicinski fakultet NIJE PRAVILNO, DR. (sa tačkom jeste). Ako je ta osoba posle doktorirala iz medicinskih nauka ima pravo da koristi prefiks dr sci. med.
Lekari namerno zaboravljaju da stave tačku iza dr, da bi na važnosti dali svom zanatu.
Pitanje za dr. flamenog: Zašto svaki DR. (sa tačkom), želi da je DR (bez tačke) bez da doktorira? I da li je debljina plave koverte (izražena u cm) proporcijalno srazmerna dužini titule (izraženoj u cm)
EDIT: Integrisane
(360 ESPB)
• doktor medicine • Dr. med.
specijalističke
(360+60=420
ESPB)
• specijalista doktor medicine • Spec. dr. med.
[glow=red]doktorske
(360+180=540 ESPB)
• doktor medicinskih nauka • Dr sci. med.[/glow]