Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jokic, Marelja i Bojic ce biti na centarskim pozicijama. Znaci potreban im je ostanak Varde ili dovodenje nekog centra. Rasko Katic ?
By Edibledi
MILOS OBILIC napisao:Jokic, Marelja i Bojic ce biti na centarskim pozicijama. Znaci potreban im je ostanak Varde ili dovodenje nekog centra. Rasko Katic ?
Рашко Катић је одлично решење... ако не оде у Мајами на лето.
Шалу на страну, заиста мислим да би од Рашка могао доста да покупи за позицију центра а од Новице за позицију крилног центра.
Питање је да ли ће Новица остати а велике су шансе да неће, иако није он сад неки нарочити ниво, може да доминира у једној Меги и АБА лиги али против озбиљнијих ЕЛ четворки тешко.
Бојић име висину за 4 а игра на 5. То може да прође у КЛС али у АБА лиги би морао да се диже на 4, али да поправи шут преко лета.
Мареља је добар као помоћна 4 за АБА лигу, може још да напредује.
Добро је што су задржали неколико битних играча, пре свега Миљена.
Јарамаз ми делује веома добро и значиће му АБА лига доста али мислим да су Миљен и Дангуба пре две године били на вишем нивоу него он сад.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Znaci, dogodine pravim Fantasy tim tako sto prvo kupim Jokica i Miljena, i od sice koja preostane popunim tim :D .
Korisnikov avatar
By Kure
А где ће са Васом и Дангубом у НБА неће сигурно...
Korisnikov avatar
By Jomer
ja mislim da MV sadrzi ceo tim plus neki iskusni bek kao Kecman od pre dve tri godine plus Lazme lagano na F4 ABA lige i velike sanse za titulu
  • 1
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 141
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]