Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
BogdanB napisao:Neki prevod,šta znači ta reč? :)

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Jes da ne znam nemacki,ali(uz gugl) mislim da znaci radi. :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
nemam pojma za koga da navijam na ovom svetskom... :/ po meni Nemacka je apsolutni favorit. dok bih voleo da vidim kako ce da izgledaju englezi, francuzi i talijani... Portugal bi mogao daleko, Holandija nikad gora, Argenitina mi je isvise smesna, kao i Brazil. Urugvaj mi je dosta gotivan i jak je ko zemlja na svim pozicijama su popunjeni. Spanija, barem se nadam da nece osvojiti jer mi nisu nesto simpaticni.
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Ove godine dizem ruke od Engleza i navijam za Urugvaj :)

Polufinala po meni Brazil Nemacka i drugo Spanija ili Urugvaj protiv Argentine
Korisnikov avatar
By The Answer
Salvatore Guliano napisao:nemam pojma za koga da navijam na ovom svetskom... :/ po meni Nemacka je apsolutni favorit. dok bih voleo da vidim kako ce da izgledaju englezi, francuzi i talijani... Portugal bi mogao daleko, Holandija nikad gora, Argenitina mi je isvise smesna, kao i Brazil. Urugvaj mi je dosta gotivan i jak je ko zemlja na svim pozicijama su popunjeni. Spanija, barem se nadam da nece osvojiti jer mi nisu nesto simpaticni.
Iz ovoga se namece samo jedan zakljucak- kucu i imanje na svabe! Sta bi tek bilo da su kompletni :D
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Pošto vidim sve se više pominju švabe, brazilci, argentinci, španci, urugvajci i englezi, a svi zaborvljaju Žabare koji poslovično se provlače i francuze koji i bez Riberija nemaju lošu repku, čak su možda i jedinstveniji bez njega. Moj tip je Francuska i Italija da će doći do polufinala, bar mi se tako čini iz dosadašnjeg iskustva da oni na koje se ne računa dovuku do polufinala bar :D.
Korisnikov avatar
By Zex88
Hahah,Švabe su ludaci.. Miler,Lam,Podolski,Gece i Švajni se slikali sa majicma na kojima je Kari.. :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 35
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]