Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Наравно да се више весилим, на победе ККП над вама сам већ огуглао...а и брате против Меге увек крадете за медаљу...па ми је победа слатка као мед...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Licno se svakako vise veselim pobedi Mege nad Zvezdom nego pobedi Partizana nad nejakom Crnokosom. Mada ja navijam za Megu i kad igra protiv nas, tako da nisam merodavan.
Korisnikov avatar
By Zex88
Kure napisao:Наравно да ће добити, али ће се у Србији живети лошије! :lol:

А Јурасова признаје тројку Џени иако је чепао целим стопалом? Нелсон фудбалер, даје си фор?... Немојте ме зајебавати... Да Мегу (Новицу) нису кренуле тројке било би свашта...
A na korake Novice,faul nad Lazicem(Jokic) ili faul nad Bobijem(Varda),tad se pravimo ludi..Bitno je da kad god igramo sa filijalom ovde peni o unistenju lige,zlom covicu,sudijskoj kradji veka,itd.. Ko god je gledao Zvezdu ove sezone zna da uvek imamo ovakva vracanja(i u EL i u ABA i u EK i u KRK ),ali ne Covic,Vucic i ostali.. Nivo vase paranoje stize Duletov. Evo,zivi bili pa videli,derbi je za koje kolo,kakve ce postove da pisete..
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Slika
Korisnikov avatar
By Kure
Фаул Варде над Бобијем је био (оно качење у блоку)...Али бирај брате, јел' хоћеш то или непостојећи 2+1 Блажића пошто је несвирани фаул Варде у том нападу претходио тој судијској бравури? Да, и та два пута 2+1 :roll: ... А што Миљену непризнаше кош, он није направио двокорак после фаула већ одмах шутирао и погодио?

Добро покушали су, очекујем суспензију судијског тројца наредно коло, нису се довољно потрудили... Јб, чак свираше Бобију 3 секунде једном. :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
Kure napisao:Фаул Варде над Бобијем је био (оно качење у блоку)...Али бирај брате, јел' хоћеш то или непостојећи 2+1 Блажића пошто је то у том нападу претходило тој судијској бравури? Да и та два пута 2+1 :roll: ... А што Миљену непризнаше кош, он није направио двокорак после фаула већ одмах шутирао и погодио?

Добро покушали су, очекујем суспентију судијског тројца наредно коло, нису се довољно потрудили... Јб, чак свираше Бобију 3 секунде једном. :lol:
Uopste ne govorim o tom duelu Bobija i Varde.. Nepostojeci,fazon dizem ruke,a sto telom pravim kontakt,to nema veze.. Ovo za Miljenovica.. :lol: Faul je bio na zemlji,pravi jos jedan korak i onda sutira,nije se digao na sut odmah ni u snu.. Pogledaj snimak pa ces videti.. A te tri sekunde u Evroligi Bobiju nisu svirali nijednom.
Korisnikov avatar
By kontrabas
Mega je padala kada je Mićić bio van parketa a dizala se sa njim u igri. Neverovatno koju stabilnost unosi ovaj momak u igru Megu. Treća četvrtina je izgubljena ponajviše zbog toga, što bez Mićića nije bila gotova nikakva organizacija, napadi su rešavani lošim šutevima, što je dovodilo do mnogo koša iz kontranapada Zvezde. U odnosu na Miljenovića Mićić je stvarno napredovao i svidja mi se kako vodi igru Mege. Miljenović ima tu brzinu, može da prodje krož sendvič protivnika i iznudi faul ali je to večeras vrlo retko koristio. Dangubić se na poziciji pleja takodje loše snalazi. Sećam se da je Karabu nekad predlagao da on treba da vidi više minuta na jedinici ali Danguba ima tu sklonost da se zabije u tri protivnika i da povratni pas pošalje negde gde nikog nema. Ali atletika, skok, mislim da je u tom defanzivnom skoku možda i trenutno najjači od svih naših igrača na njegovoj poziciji, tu je Danguba (pogotovo u prvom poluvremenu) mnogo pokazao.

Inače i meni se ne svidja ova razlika u kriterijumu sudjenja. Znači Zvezda za svaki faul nad njenim igračima dobija i "continuance" tako da se eventualni koševi važe i sudi dodatno slobodno bacanje, dok se za isti takav kontakt nad Meginim igračima ne dosudjuje "continuance", pa se eventualni koš ne priznaje. Takodje su igračima Zvezde u drugoj četvrtini za svaki faul dosudjivana i bacanja iako faul nije ni bio pri šutu, tako da je Mega taj deo igre praktično igrala, kao da bonus ne postoji. No mnogo više nego sudije su me rasrdili Zvezdini navijači, koji su našim klincima, od kojih će neke nadam se gledati u reprezentaciji zviždali kao najvećim neprijateljima. Ja mislim da se od toga moglo i uzdržati ali dobro, možda previše tražim od navijača Zvezde.
Korisnikov avatar
By Kure
Peja napisao:@karaburac kako izgleda igra novice?
Нисам Карабу, али укратко Новица чучи на тројци и чека повратни пас. :lol:

Није то онај стари Новица улаз и игру леђима готово и не користи, али и даље је присутан у скоку и на страни помоћи, лепо преузима, у нападу шири игру... Није лоше после пар година неиграња и силних повреда. Да сам на Салетовом месту ја бих га звао на припреме...
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]