TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički

I kad ne budes prvi ti...
Kure napisao:Наравно да ће добити, али ће се у Србији живети лошије!A na korake Novice,faul nad Lazicem(Jokic) ili faul nad Bobijem(Varda),tad se pravimo ludi..Bitno je da kad god igramo sa filijalom ovde peni o unistenju lige,zlom covicu,sudijskoj kradji veka,itd.. Ko god je gledao Zvezdu ove sezone zna da uvek imamo ovakva vracanja(i u EL i u ABA i u EK i u KRK ),ali ne Covic,Vucic i ostali.. Nivo vase paranoje stize Duletov. Evo,zivi bili pa videli,derbi je za koje kolo,kakve ce postove da pisete..![]()
А Јурасова признаје тројку Џени иако је чепао целим стопалом? Нелсон фудбалер, даје си фор?... Немојте ме зајебавати... Да Мегу (Новицу) нису кренуле тројке било би свашта...

ŠĆEPO MAJSTORE
Оља: Да ли трофеји иду Црвеној звезди или Црвеној звезди Телеком?
Дуле: Трофеји иду Партизану.

Kure napisao:Фаул Варде над Бобијем је био (оно качење у блоку)...Али бирај брате, јел' хоћеш то или непостојећи 2+1 Блажића пошто је то у том нападу претходило тој судијској бравури? Да и та два пута 2+1Uopste ne govorim o tom duelu Bobija i Varde.. Nepostojeci,fazon dizem ruke,a sto telom pravim kontakt,to nema veze.. Ovo za Miljenovica..... А што Миљену непризнаше кош, он није направио двокорак после фаула већ одмах шутирао и погодио?
Добро покушали су, очекујем суспентију судијског тројца наредно коло, нису се довољно потрудили... Јб, чак свираше Бобију 3 секунде једном.
sRCE i kOHEZIJA nad parama i individualizmom __ UVEK
2014: Maccabi Tel Aviv; Atletico Madrid
Srbija: Kad te ne j*bu samo živi, već te i mrtvi j*bu.
Srbija: Zemlja vidovitog Dragana, spasitelja košarke.
To worry is to dream in the wrong
direction.
Peja napisao:@karaburac kako izgleda igra novice?Нисам Карабу, али укратко Новица чучи на тројци и чека повратни пас.

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]