Stare teme
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
grobar sa kosova napisao:I Lo i Rajs su kante od igraca ali sticajem okolnosti i zbog lose konkurencije odigrali su dobro!2.5 mil e navodno hoce Cska da da Rajsu platu!Takvog crnca na ulici mozes da nadjes gde god hoces za dzabe!Za mene suvi prosek od igraca,pa i ispod toga pa neka bude po milion puta Mvp ove smesne evrolige!
Brate, kaži mi gde mogu da nađem jednog takvog - lepo bi mi išao uz pločice u kupatilu?
By grobar sa kosova
Yopitsch-Kurz napisao:
grobar sa kosova napisao:I Lo i Rajs su kante od igraca ali sticajem okolnosti i zbog lose konkurencije odigrali su dobro!2.5 mil e navodno hoce Cska da da Rajsu platu!Takvog crnca na ulici mozes da nadjes gde god hoces za dzabe!Za mene suvi prosek od igraca,pa i ispod toga pa neka bude po milion puta Mvp ove smesne evrolige!
Brate, kaži mi gde mogu da nađem jednog takvog - lepo bi mi išao uz pločice u kupatilu?
aludirao sam na basket u americi!ovakvih tamo imas koliko hoces!
edit:http://www.sportal.rs/news.php?news=125835
obratiti paznju na zadnju recenicu!
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Gaja napisao:Zanimljivo da Ingles koji je bio ponajbolji igrac Makabija u f4 imao nebitnu ulogu.
I kad smo vec kod prokletstva i Borusis je taj koji nikad nije osvojio f4 :)
za njega se dugo govori da ruši kemiju ekipe kao rijetko tko.
ubojica svlačionice.

EDIT: bourussisa,ne inglesa :lol:
Korisnikov avatar
By rudonja
Olimpijakos je uzeo titulu cim je Burusis otisao iz ekipe. Zraci negativnom energijom.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Kum Žoržo napisao:
Pink Panther napisao:grobi,kakav ti je igrač pargo?

Znam da nisi mene pitao, ali meni je Pargo zmaj od igraca. Bolji mi je od 95% bekova u Evropi.
Fuckin yeah!
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
By grobar sa kosova
Sta da kazem o Pargu?Fenomenalan igrac,zmaj od igraca po meni!Ali pricam na osnovu onoga sto je igrao na koledzu i u Makabiju!Mesina mu je skroz ubio samopouzdanje malom minutazom i Pargo sada igra sa 10% samopouzdanja i normalno ne moze da pruzi ono sto zaista moze!Vrhunski igrac u oba pravca!Sut,ulaz,skocnost,odbrana,kradje lopti...sve bukvalno!To je igracina i kada je zdrav on zasluzuje 2.5 mil evra po sezoni a ne kao neki igraci koji ne da ne igraju u oba pravca vec igraju u pola pravca a primaju 2.5 mil e po sezoni!
Uzivajte!!!
Korisnikov avatar
By Kure
Pink Panther napisao:
Gaja napisao:Zanimljivo da Ingles koji je bio ponajbolji igrac Makabija u f4 imao nebitnu ulogu.
I kad smo vec kod prokletstva i Borusis je taj koji nikad nije osvojio f4 :)
za njega se dugo govori da ruši kemiju ekipe kao rijetko tko.
ubojica svlačionice.

EDIT: bourussisa,ne inglesa :lol:
И дуго се говори да се "кемија" и сам... Да, стварно шта би са оним кад су га пре пар година провалили да је на стерошима? Казна нека?
  • 1
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 149

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]