Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Jomer
bodiroga veliko razocarenje, Hrvati rasturaju koliko crpe Hercegovinu a ovi nasi na izvolte, cak onaj danilo mitrovic bolje radi od ovih nasih bivsih asova
Korisnikov avatar
By ofkovac
hrvati imaju gomilu potencijalnih zvezda, ako i hezonja krene da kida poput sarica kao senior ocekujem da dodatno bace akcenat na mladje kategorije...
By Park
Karaburac napisao:Ne svidja mi se sto uopste moramo da se odricemo bilo koga, ali mislim da smo bolje prosli u ovoj razmeni.
To je bila klasicna razmjena igraca,jer su obojica imali potpisano da ce igrati za onu zemlju u kojoj su rodjeni (igrali) tj iz koje su presli u Unikahu..
Korisnikov avatar
By Gale
Karabur, valja li ičemu taj Todorović? Šta mu on dođe, bek ili krilo?

Prelistao sam ovu temu, ali nisam našao da si se bavio njime na poslednjih 15-ak strana.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pazi nisam imao prilike da ga ne znam ni ja koliko gledam jer u Unikahi prosecno igra 2 minuta u ACB ligi i minut u EL ove sezone. Igra jos uvek i za B tim Unikahe i tamo je ponajbolji igrac, a u prvom timu jos lovi sansu. Nadam se da ce dobiti priliku na U20 prvenstvu da bude prvi bek, da ce odigrati dobro prvenstvo i da ce mu to kupiti minute i u Unikahi. Odlican je atleta i solidan suter. Da ti ne bih prepricavao bezveze, ostavicu ti linkove sa youtube-a preko kojih sam se i ja upoznao sa njim. Na listi draftexpress-a je 8. za generaciju 94' nedraftovanih igraca (ispred njega Saric, Nurkic, Micic, Kapela, Milutinov, Klimenko i Zaiteh), a iza njega su na primer Rasmus Larsen, Giljermo Hernangomez, Tomas Dimsa, Boris Dalo :)

EDIT: Zaboravih da ti napomenem, ovaj poslednji video je najstariji (od pre 2 godine), tako da je mozda bolje da krenes odozdo da ih gledas.

[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Statistika http://basketball.eurobasket.com/player ... vic/181460 (Clinicas Rincon je Unikaha B)
By snoop dog
Ako ima nekog ko bi se pozabavio korektnom i preciznom analizom ovog deteta, bio bih jako zahvalan. Na ovom poslednjem klipu je bio gost Stella Azzurre, gde je doveo ekipu do osvajanja turnira u Riminiju... Pozdrav svima!

Korisnikov avatar
By Gale
Aha, aha. Ovo mi ne deluje loše, ali ni spektakularno.

Izgleda da odbranu lepo igra.Takođe, izgleda da mu se napadačka rešenja ne svode na šut za 3 ( niti je sa druge strane kiborg bez šuta za 3), što je danas vrlo ohrabrujuća stvar.

Sa druge strane, nije mi zapalo za oko da može sam sebi da iskreira nešto posebno, nit' da poseduje Jokićevsko- Miljenovsku crta košarkaške magije. Ali, osim što ću ja da promrmljam "nja..." sebi u bradu zbog toga,to zapravo i ne znači ništa - magija je retka stvar, i možda će mu, kao i većini, sasvim lepo ići i bez nje.

Videćemo. U svakom slučaju navijam za dečka.

Tenk ju, Karabur :angelic-little:
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 364
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]