Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Zex88
Nas Aranitovic igrao stopera u Radu,nije ni cudo sto je fizicki dominantan. :D
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Zex88 napisao:Nas Aranitovic igrao stopera u Radu,nije ni cudo sto je fizicki dominantan. :D
Lici fizicki malo na Bogdana, Simanic se oduzeo od treme... :)
Korisnikov avatar
By Zex88
Heisenberg napisao:
Zex88 napisao:Nas Aranitovic igrao stopera u Radu,nije ni cudo sto je fizicki dominantan. :D
Lici fizicki malo na Bogdana, Simanic se oduzeo od treme... :)
Jedva je dve recenice spojio.. U jednom trenutku sam mislio da ce da odgovor na pitanje da bude:mmmmmmmmmmmmmm.. :D
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Haha a dobro bitno da je prica na terenu, mali je nebruseni dijamant, a za Aranitovica se po gradji vidi da je zver ali videcemo kakav ce biti u seniorima.
Korisnikov avatar
By Zex88
Bas tako.. Neka on prica gde treba,kod Tegeltije ce prica Borko. :D Aranitovic je fizicki potpuno zreo,e sad kako ce to izgledati dalje,videcemo. Simanic je mrsav,ali po onom sto cujem dosta je pismeniji od Aranitovica.. Bilo bi dobro kad bi mogli da ih spojimo u jednog igraca.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ma samo da ih guramo, da se radi sa njima kako treba i bice od obojice nesto. Vidim Jakovljevic insistira da budu vredni i da ne polecu i eto uz koju godinu da ih gledamo uz Luku, Tejica, Rebica, Stojanovica i ostale klince. Kad bi uspeli da uspostavimo takav sistem rada i selekcije igraca za prvi tim meni bi srce bilo puno.
Korisnikov avatar
By Zex88
Takodje.Ja sam i u menadzeru samo gurao mlade i krvavo radio sa njima,rezultat se video.Uzeo LS sa Zvezdom(vise puta). :D
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 364
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]