Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Dok postavljanje seniorskih trenera za U20 i U19 reprezentacije mogu donekle da razumem, postavljanje seniorskih trenera za igrace mladje od tog perioda mi je zaista tesko da shvatim. Selektor bi morao biti neko ko radi upravo sa tim godistem i ko je upoznat sa sistemom rada u mladjim selekcijama, naravno pored toga morao bi biti i upoznat sa svim tim igracima i da ih aktivno prati. Ne zelim da gresim dusu jer ne znam koliko se Djokic razume u tematiku, ali postavljanje selektora U16 selekcije u maju, kada su sva takmicenja prakticno zavrsena znaci da ce taj trener dobiti obradjen spisak i da se on tu nece mnogo pitati. Zasto se trener nije postavio odmah na pocetku sezone, pa da taj covek zna da isprati barem, ako nista drugo, a ono jedinstvenu kadetsku ligu Srbije. Da li je Djokic uopste pratio jedinstvenu kadetsku ligu? Da li je pratio brojne nase igrace koji igraju od Italije do Spanije? Sumnjam da jeste i sumnjam da je upoznat sa tom problematikom.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Zaista? Kad je Vladimir Djokic bio sa njim u kontaktu? Ne secam se ni da je igrao za FMP ni da je trenirao neku selekciju tamo?
Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da na različite Đokiće mislite. Boško vs Vladimir.
Korisnikov avatar
By ofkovac
zeznuo si se duplo, bosko djokic odavno nije u dobrim odnosima sa covicem...

sto se tice vladimira djokica, ako je neko pratio, u slobodi recimo, redovno su mladji dobijali minute, i to ne samo kad je rezultat u drugom planu, takodje bih dodao da ako je moguce svih 12 igraca ucestvuje...sto je priznacete odlicna stvar kad su u pitanju mladje kategorije...e sada, druga stvar je sto ce vrlo verovatno spiskove sastavljati ovi odozgo...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jesu mladji dobijali sansu, ali najmladji koji su dobijali sansu su bili 95'. Ne znam da li je Djokic ikada imao susret sa klincima 98'. Nemam nista protiv Djokica kao trenera, cak bih rekao da je i dobar izbor jer mi se rad u Slobodi sa mladima dopada (naravno u skladu sa mogucnostima), ali mislim da ovo nije pravo godiste za njega.
Korisnikov avatar
By Jomer
@Karabu na onoj konferenciji u KSS, Bodiroga i Djokic pricaju da je on bio u kampu KSS kad su ti klinci selektirani za reprezentaciju i da ih on kao najbolje poznaje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 24
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]