Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Lika
@Antoine - pokidao sam se :lol: :lol: :lol: :lol:

Cuba, here I come :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
BogdanB napisao:Ja se ponadao bice neki pad :D
izvini sto sam te razocarao :lol: ali iskreno nije bilo mnogo padova, mada sam ja prednjacio u njima
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kad nije dobio sta je hteo od Milene dobar mu je i ovaj klip.hehehe
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MILOS OBILIC napisao:Kad nije dobio sta je hteo od Milene dobar mu je i ovaj klip.hehehe
Tako a? dobro Obilicu
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
Milos Obilic udara nisko - to mu dodje aksiom jebiga :)
By hazarder
New Orleans, grad kroz koji su prvi robovi dovedeni u "bastion" demokratije. Grad gde se i dalje oseca duh Dixieland, gde ima puno gordih bogatasa, ali i veliki broj sirotinje medju crnom populacijom. Zvanicno treci grad u USA po stopi kriminala, nezvanicno prvi. Korupcija je na svakom koraku. U samom gradu zivi preko 65% crnaca. Privuceni blagom klimom, verovatno i velikim brojem festivala, muzikom i igrom. Kazu da ovde izmisljaju festivale za sve i svasta, samo da bi sto manje radili...

Najveci festival u New Orleans-u, a mozda i najpoznatiji u USA, Mardi Gras. Juce je vreme bilo ocajno, ja sam obecao slike, ali iskreno nisam zadovoljan kako sam odradio posao. Prvi set slika je sa festivala za, ako tako mogu da kazem, porodicne ljude. Kada sam pokusao posle toga da dodjem do grada, gde je bio glavni dnevni dogadjaj, u saobracajnoj guzvetini sam se tako smorio, a jos je kisa padala sve vreme. Elem, slike nocnih dogodovstina sam pozajmio od drugarice, ona je slikala devojke koje je "crtala". O cemu se radi, videcete u prilogu :mrgreen:

Pripreme za vasar... :D

Slika

Krece vasar...
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

To bi bilo to sa periferije. Ima jos brdo slika, ali ko ce sve da postavlja. Onda smo krenuli prema gradu, a ja sam vec tada bio smoren opasno(otprilike kao sad dok udaram 100 puta copy-past). Sta cu, slabo se socijalizujem ovde....
Poslednja izmena od hazarder u Čet Feb 14, 2013 3:21 am, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 28

https://x.com/wojespn/status/2062868497529487644/m[…]