Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Miki nisam potpuno siguran, ali mislim da je Karadzic povredjen (nije igrao poslednjih nekoliko ligaskih utakmica i nije igrao na finalnom turniru), a mislim da je i Radovanovic povredjen (mislim da ni on nije igrao na finalnom turniru), tako da me odsustvo njih dvojice ne iznenadjuje previse. Ipak, cudan izbor zamena... Kostic je imao par ok partija, pogotovo jednu bas dobru protiv Zvezde, ali generalno on je rezerva u sopstvenoj ekipi (kao i Ostojic uzgred budi receno). Cudi me da Karahodzic uopste nije pozvan ni na siri spisak, veoma cudna odluka.

Sto se Carapica tice i meni je on enigma, u prvom timu nije dobio prostora, a ne znam koliko je bas mogao da se iskaze na regionalnom nivou posto je Mladost predstavljala svoj region ove godine u JLS-u.

Licno, sobzirom na povrede mislim da je bilo bolje ubaciti neke igrace iz 97' da bi osetili malo jacu konkurenciju. Konkretno bih ubacio Marinkovica umesto Carapica, a i Stojanovica na 3, pa bi Ostojic mogao da ode na 4.

Voditi 4 pleja je suludo, nemam pojma kako je zamislio to sto cemo igrati. Jedino ako opalimo neku ekstremno small ball postavu sa 3 beka :? mada zaista ne vidim takvu igru kao mogucnost kod Bucana.

Sto kazes, ako je vec resio da ne vodi igrace 97' onda nije trebao ni Pena da vodi, pa da popuni ekipu sa Matijom Popovicem umesto Pena, te da se Ostojic podigne na 4, a Kostic da bude sljaker kao peti visoki. Jedna jedina izmena, a donela bi mnogo veci balans celoj ekipi. Ovako...
By Park
Sto se tice BiH bice oslabljena ne igranjem Polutka,Lazica,Stipanovica klubovi iz Slovenije nisu ih pustili zbog zavrsnice prvenstva.Ivo Garic povrijedjen,a najslabija karika bice nedostatak pravog centra (Polutak).Piric ce igrati,ali jos je tanak... ovako bi trebalo izgledati:

1Gacic,Aleksic,Jovanovic
2Atic,Pilavdzic
3Predic,Djedovic
4Memic,Hadzic
5Piric,Ruzic,Smajlovic,Beronja

Jos ne znam koji je otpao od ovih..
Korisnikov avatar
By Lepus
A, tek po imenu je nas. :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pa i sa mnom u sredju je isao kolega koji se zvao Jasmim, pa mu je otac u Vojsci Srbije.
Sta ima veze da li je rodjen u Svedskoj ? Ako su mu roditelji Srbi, treba dati pasos detetu i staviti ga da igra za nas.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Iako nije bolji ni od jednog iz nase reprezentacije?

Da li to znaci da bismo trebali da se odreknemo Nadje Higl posto je srpkinja koliko i Djula Mester?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 30
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]