Stare teme
Korisnikov avatar
By dachakg
Evo ja otvorio,posto vidim da niko drugi nece! Moder. i admini neka je prebace negde drugo,ako misle da joj nije ovde mesto! ;)
Rekoh vec,moj tim je:
Miljenović
Marinović
Bakić
Bogdanović
Čvorović
Papić
Mandić
Lešić
Jokić
Marijanović
Ko voli nek izvoli,poslednje prijave su do 18:30! ;)
Korisnikov avatar
By Gale
Čekaj, Dačo, da vidimo da li je uopšte moguće da se organizujemo kako treba.

Možda bi moglo ovako :

Prvo, da se najpre prijave svi koji bi želeli da igraju;

Drugo, da u zavisnosti od broja timova (npr. 20) postavimo nekoliko komesara. Svaki komesar bi preuzeo obavezu da vodi računa o recimo 5 timova ( zavisno od ukupnog broja), u smislu da prati njihov sastav pred svako kolo, upoređuje da li je prijavljeni indeks tačan, i da li su izmene izvršene kako treba.

Zvuči komplikovanije nego što jeste : Dača bi, npr. na kraju kola za moj, Karaburov, mutinjov itd. tim samo pogledao da li se tim slaže sa onim pre kola, i da li je prijavljeni indeks tačan. Ja bih to isto uradio za daljih 5 timova itd.

Pravila bi valjda bila klasična fantasy, samo bez cena - mada to već prilično oduzima čar igre.

Kad razmislim, pre sam protiv nego ZA, ali igraću ako se okupi dovoljan broj igrača.
Korisnikov avatar
By dachakg
Pa ajde,niko da preuzme odgovornost! Ko hoce da igra nek sastavlja timove,i prikaze ih ovde,jer je ostalo jos 1 i po sat samo! A pravila mozemo i u hodu! Recimo za te komesare... ;)
Karabu: po jedan igrac iz svakog tima,plus jos dva po zelji! Dva pleja,dva beka,dva krila,dva krilna-centra i dva centra! Posle svakog kola jos po dve izmene po zelji,ali naravno da se neodstupi od tacke jedan! To je to za sada! Igra se bez cena! ;)
Korisnikov avatar
By Gale
Pa da. Na stranu što samo sastave ABA ligaša znam, a ni tu ne mogu da stavim ruku na panj.

Da mi počnemo od drugog kola, ako uopšte budemo počinjali? Za sad imamo tri sigurna ZA i dva "možda".
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Bolje da napravimo ovo za zensku kosarku :D Da vas sve poderem. Moja ljubimica sinoc indeks 56 u pobedi Zvezde nad Partizanom.
E sad sto se tice ove teme slabo je rasirena vest o ovom fantaziju i zato ima samo malo prijavljenih takmicara.

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]