Stare teme
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
POZIV ZA USMENU RASPRAVU
sreda, 02.04.2014 | 04:31

Poziva se KK RADNIČKI KG, Kragujevac, da pristupi raspravi povodom zahteva za raskid Ugovora o profesionalnom angažovanju igrača koji je podneo igrač NIKOLA KALINIĆ, za 3.april 2014. godine u 13 sati u Kući košarke, Sazonova 83, Beograd.

Komisija za takmičenje KSS
Nebojša Mihailović, clan Komisije zadužen za registracije
Korisnikov avatar
By dachakg
Don_Sale napisao:
dachakg napisao:Najgore,sto sam i ja cuo na sasvim drugoj strani da ima toliko i nisam mogao da verujem! Ali mala je ovo drzava,dovoljno je jedan da pusti buvu!
Jos samo centra da dovedemo,ako i malo imamo pameti i mozemo sad necem da se nadamo!
Ti daj predlog kog centra,nabavi pare...I stiže brzom poštom.
Isto kao sto smo doveli Novaka,tako mozemo i centra! Sta fali onom Balabanu iz Smedereva,ili Bojicu iz OKK? Ne verujem da kostaju milione! Tj,ako planiramo u aba,a ako ne,onda je to vec druga stvar!
Korisnikov avatar
By dachakg
Gaja napisao:Slazem se sa Dacom, klubovi koji se nisu plasirali u Super nista im ne skodi da posalju igraca kod nas da igra. Mislim da je Bojic Vizurin i da ce odigrati za njih.
Bojic jeste Megin,ali ne verujem da bi se naigrao pored Jokica i Varde,tako da mu je najbolje da predje kod nas,gde bi sigurno bio prvi centar,jer smo mi i jedina ekipa koja ih i nema! :D Ali pitanje je da li bi ga Misko poslao u konkurentsku ekipu,mada zalizanom su pare najbitnije,tako da verujem da bi i po tu cenu pristao!
Korisnikov avatar
By Nookie
Bojic nije centar. On mozda igra to u ovoj ligi bez petica,al on centar u poluozboljnijoj kosarci ne moze da bude nikako.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pretece me Nookie... Bojic nije centar, nema masu za centra... Mada u napadu definitivno mnogo vise igra pri kosu nego spolja, sto je malo cudno za danasnje cetvorke.
  • 1
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • 295
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]