- Sre Apr 02, 2014 1:45 pm
moguće da ima, i Šepa je imao u Cz 200k ali on te pare nije video odnosno išla neka priča da se preko njega prebijaju neki drugi dugovi
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).
Edibledi napisao:http://basketball.eurobasket.com/player ... aut/116823?!
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).
Don_Sale napisao:Isto kao sto smo doveli Novaka,tako mozemo i centra! Sta fali onom Balabanu iz Smedereva,ili Bojicu iz OKK? Ne verujem da kostaju milione! Tj,ako planiramo u aba,a ako ne,onda je to vec druga stvar!dachakg napisao:Najgore,sto sam i ja cuo na sasvim drugoj strani da ima toliko i nisam mogao da verujem! Ali mala je ovo drzava,dovoljno je jedan da pusti buvu!Ti daj predlog kog centra,nabavi pare...I stiže brzom poštom.
Jos samo centra da dovedemo,ako i malo imamo pameti i mozemo sad necem da se nadamo!
Gaja napisao:Slazem se sa Dacom, klubovi koji se nisu plasirali u Super nista im ne skodi da posalju igraca kod nas da igra. Mislim da je Bojic Vizurin i da ce odigrati za njih.Bojic jeste Megin,ali ne verujem da bi se naigrao pored Jokica i Varde,tako da mu je najbolje da predje kod nas,gde bi sigurno bio prvi centar,jer smo mi i jedina ekipa koja ih i nema!
Na celom svetu samo Crvena Zvezda!
I kad ne budes prvi ti...