Stare teme
@Yopile @Kure
Pridruzujem se vasem apelu. Bilo bi dobro da to bude neko od forumasa, ako ne, mozda mogu da pronadjem nekoga da nam to odradi. Ima ovih mladih inzenjera u firmi, valjda znaju nesto.
Hvala Gale, divne reči i želje!!! :D

Nego, pošto u subotu nisam ni imao vremena da surfujem po internetu, nisam ni svratio na saj Fantaziranja da vidim jesu li ipak otključali timove. Po vašim reakcijama, rekao bih da nisu i da nam po svemu sudeći ova poslednja dva kola nema ni promena igrača, možda ni bodova, samim tim ni fantazi igre. Velika šteta, blago rečeno. :confusion-questionmarks:
Pazi ovo.
U subotu bruka & sramota: Miljen Oko Moje, Todor, Jusuf i Jokic zajedno 20 poena.
Juce Klobi 20, a onda danas rapsodija: Saric 30, Buva 23, Rozic 18, Sava 27.
Ostao mi mali Ivanovic. Sto se mene tice, nek' ostane na nuli ;) .
Vincent Vega napisao:Pazi ovo.
U subotu bruka & sramota: Miljen Oko Moje, Todor, Jusuf i Jokic zajedno 20 poena.
Juce Klobi 20, a onda danas rapsodija: Saric 30, Buva 23, Rozic 18, Sava 27.
Ostao mi mali Ivanovic. Sto se mene tice, nek' ostane na nuli ;) .
Da, isti rad sam imao i ja - u subotu plač majke Božije: Gordić, Novica, Nurkić, Jokić i Varda. Sve u svemu 49. Dodaj tome Muričev krompir juče. Suma sumarum, 49 od šestorice.
I onda danas Dario 30, Sava indeksna mašina 27, i dvojac iz Podgorice - Šehović 7 i mali Ivanović 24. Epilog današnjeg dana 88 od 4 igrača.
Ukupno 137, kako smo se nadali, sjajno smo se udali. Naravno da je to moglo i bolje, samo da su ovi govnari otključali timove - planirao sam da ubacim Buvu umesto Muriča i Bilana umesto Nurkića al' ne lezi vraže...
  • 1
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 186

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]